x
 • ID: TA977951
 • Naam : Bertha Verbeek
 • Genre : Soul, Nederlandstalig, Engelstalig
 • Socialmedia :              
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   
   

  Bertha Verbeek Biografie
  “Later word ik zangeres”…… Dat waren de woorden die Bertha Verbeek als klein kind al uitsprak. Het is niet alleen bij woorden gebleven.  De doorgewinterde soul zangeres Dee Denise leerde haar alle kneepjes van het vak. Ze wilde meer ervaring opdoen en ging aan de slag in de live band NOA."In een live band leer je pas echt.  Het is hard werken, het is improviseren, een mooie show neerzetten waarbij het dak eraf gaat, zoals dat hoort! In mijn band leerde ik te rocken, met mijn donkere stem was ACDC voor mij een “makkie” om na te bootsen" aldus Bertha.

  Talentenjacht
  In 2010 zei mijn vriendin: ‘doe toch is mee aan zo’n talentenjacht. Ik hou er helemaal niet van en volg het ook niet op tv of zo, maar ik dacht baat het niet schaad het niet. Stond ik in studio 21 in Hilversum tussen 17.000 hysterische mensen die mee deden aan Popstars. Ik zong “singed sealed delivered” van Stevie Wonder, en ja hoor ik ging door ronde na ronde. Van de naam “Stoere Bertha” kwam ik nooit meer af. Het was een geweldig avontuur, maar zeker ook zenuwslopend ik werd 4e in 2011. Ik kon met opgeheven hoofd de show verlaten. Ik had alles gegeven.

  Carrière
  Ik pakte de draad weer op en ging verder met mijn solo optredens en uiteraard met mijn band NOA. We gaan lekker de boel op zijn kop zetten, zoals dat bij een rockband hoort. Met stevige rockklassiekers, lekker old skool, Tot lekkere nieuwe stampers! Maar hey!.. alles met een rock randje! Waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, ik heb er zin in!