x
 • ID: TA492849
 • Naam : Connery Small
 • Genre : Nederlandstalig
 • Socialmedia :        
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

   

  Connery Small Biografie
  Connery is 9 jaar geleden begonnen op het biljart van café Tanja, hij raakte bevriend met zijn huidige kameraad en die zei ”ga eens wat met je stem doen”. Connery ging in de loods van zijn kameraad zijn eerste cover plaatje opnemen vanuit een auto en groeide uit tot een gezellige cafe zanger.

  De in Den Haag geboren Connery Small startte zijn carrière zoals velen; op het biljart van een plaatselijk café. Dit leidde uiteindelijk tien jaar geleden tot een eerste plaatopname, en Connery Small groeide uit tot een gezellige feestzanger. Begin jaar 2017 verscheen de single “Kom Bij Mij” met DJ Manzz. In het najaar 2017 bracht Connery Small een nieuwe single uit, "Mocht de zon verdwijnen". Ook dit jaar werd het weer tijd voor een nieuwe single, en in samenwerking met DJ Manzz kwam begin 2018 het nummer " Gooi alles aan de kant"uit. Een echt feest nummer, wat het erg goed doet onder het feestende publiek.’

  Carrière
  Na een aantal jaar is zijn carrière op een laag pitje gezet vanwege privé situaties maar uiteindelijk na twee jaar werd hij door een collega zanger gevraagd om hem bij te staan voor zijn come back optreden. Door deze ervaring ging het weer kriebelen en staat hij regelmatig geboekt. Nu gesteund door zijn vrouw Daisy, is hij in de studio bij zijn kameraad Peter La Haye begonnen aan zijn single. Hij hoopt dat 2016 zijn jaar is en dat zijn single mag uitgroeien tot een succes en dat hij de mensen raakt en dat ze zijn muziek waarderen.