x
 • ID: TA598314
 • Naam : Danny Mendez
 • Genre : House
 • Website : www.dannymendez.nl
 • Socialmedia :          
 • Prijsindicatie :

  €500,- t/m €1250,-;
  €1250,- t/m €2000,-
  €2000,- t/m €2750,-
  €2.750,- t/m €3.500,-
  €3.500,- t/m 5.000,-

   

  Prijs op aanvraag.

  Over Danny Mendez: de ervaren DJ uit Den Haag
  Danny Mendez is al ruim twintig jaar actief als DJ en heeft meer dan 500 optredens op de teller staan. Van verjaardagen tot bruiloften en van grote clubs tot aan festivals: met zijn sets weet Danny Mendez op ieder publiek in te spelen. In zijn thuisstad Den Haag heeft hij in alle grote clubs gestaan, maar al snel stroomden de boekingen voor optredens door het hele land binnen en werd hij zelfs voor sets in het buitenland geboekt.

  In de afgelopen jaren heeft Danny Mendez naast grote namen zoals Afrojack, Hardwell, Blasterjaxx en The Partysquad gestaan en gedraaid op festivals als ADE, Kingsworld Den Haag, Free Festival Almere en Den Haag Outdoor.

  Zijn liefde voor draaien ontdekte Danny Mendez toen hij zestien was, gewoon op zolder met een groepje vrienden. Het proberen te draaien met vinyl groeide uit tot een passie waar Danny zich destijds volledig op heeft gestort. Alle apparatuur werd aangeschaft en thuis in zijn kamer leerde hij zichzelf mixen met vinylplaten. In de platenzaak in Den Haag waar hij regelmatig kwam verzamelden de medewerkers uiteindelijk zelfs platen voor hem die net nieuw binnen waren gekomen en waar hij misschien wel iets mee zou kunnen draaien tijdens zijn sets.

  DJ boeken? Danny Mendez zorgt voor het allerbeste feestje

  Wat Danny Mendez uniek maakt op het podium is zijn altijd verassende en goed voorbereide DJ set; ook voor of na de tijd dat hij staat ingepland. Extra leuk: Danny kan een event openen, halverwege de line up staan of juist de line up knallend afsluiten. Voor welk tijdstip hij ook wordt geboekt, het publiek gaat altijd helemaal los.

  Zijn veelzijdigheid maakt Danny Mendez uniek, maar natuurlijk heeft hij zelf ook een voorkeur. Als het aan hem ligt draait hij het liefst verschillende soorten House, Dance, Disco, Mainstage en EDM. Én het liefst breekt hij met zijn publiek het allerlaatste uurtje van de avond de tent af.

   

  DJ Danny Mendez

  Danny Mendez is al meer dan twintig jaar DJ en heeft op stages door heel Nederland gestaan en openlucht discotheken in het buitenland. Van grote festivals tot aan privéfeesten: Danny Mendez weet hoe hij een feestje moet bouwen. Zijn liefde voor draaien, zijn veelzijdigheid qua muziek en zijn goede voorbereiding maken Danny de perfecte DJ voor elk feest of evenement.