x
 • ID: TA579662
 • Naam : DJ-JES
 • Genre : NL / Apres- Ski/ Disco / House / Moombahton / Pop / (Allround)
 • Website : dj-jes.nl
 • Socialmedia :          
   

   

  DJ-JES Begint al op jonge leeftijd met draaien van plaatjes op kleine feestjes in Den Haag. Al snel begon dit uit te groeien tot een wekelijks gevulde agenda. Van zijn eerste optredens kocht hij zijn dj spullen en zetten hij op ieder feest een show neer met licht en geluid. Een paar jaar later wou hij dj lessen gaan volgen om zo zijn plaatjes te kunnen gaan mixen.

  DJ-JES ontwikkeld zich tot een allround dj door heel Nederland. Van Discotheken tot aan de clubs’s / cafe’s in Nederland en in het Buitenland weet hij elke keer weer de dansvloer vol te krijgen.

  DJ-JES Beter bekend als Jordy van Es, Geboren in Den Haag en zit inmiddels al meer dan 5 jaar in het vak. Als jong jochie wist Jordy al wat hij graag later zou willen doen en dat was iets met muziek. Het begon met verschillende cd's te verzamelen en disco lampen overal en nergens vandaan te halen. Zo verbeelde hij zich dat hij al in een grote club stond te draaien. De allereerste gig begon op een schoolfeest dat was de allereerste keer dat hij in aanraking kwam met muziek waarbij publiek bij was. Een spannende maar erg positieve ervaring. Jordy heeft zich hart gemaakt om verder te gaan in de muziek waarbij hij al heel snel op bruiloften verjaardagen en kleine evenementen mocht draaien. Jordy wou nieuwe skills leren en het muziek draaien te verfijnen naar iets bijzonders. Hij begon een studie aan de Pioneer DJ School Amsterdam daar leerde hij alles over het mixen en draaien van allerlei stijlen. Een paar jaar later is Jordy teruggegaan om ook het vak produceren te kunnen gaan leren waarbij inmiddels de allereerste single Die Ene Nacht  heeft gereleased. Jordy heeft al in verschillende clubs cafe's, verenigingen , evenementen en andere feesten gestaan en mogen draaien, inmiddels worden er nu ook eigen evenementen georganiseerd.

  'Het mooiste aan dj zijn is de mensen vermaken'

  Een tent , cafe of club helemaal los zien gaan is het

  mooiste wat er is. Elke keer volledige inzet en plezier

  en ervaring maak ik van elk feest een onvergetelijke!

  DJ-JES is sinds 2016 ook actief als producer en maakte zijn debuut single in 2018 met ‘Die Ene Nacht’. Vervolgens maakte hij een Apres Ski Single ‘Alles Los’ (2018) en inmiddels is de nieuwste single ‘The Greatest’(2019) te beluisteren op alle muziekdiensten en downloadsites.

  Sinds 2017 is DJ-JES bezig met het organiseren van eigen thema feesten met bekende Nederlandse artiesten. DJ-JES beschikt over een eigen show met Licht & Geluid Tot wel 400 Personen. Zo is DJ-JES inzetbaar voor allerlei feesten en evenementen.

  Boeken

  DJ-JES direct boeken:

  djjesmuziek@gmail.com of 06-27745130