x
 • ID: TA341375
 • Naam : Donny van der Roest
 • Genre : Nederlandstalig
 • Socialmedia :          
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   
   

  Prijs op aanvraag.

  Donny van der Roest Biografie
  Donny van der Roest is geboren op 31 oktober 1993 in Den Haag. Zijn eerste single “Mijn hart gaat boem boem,” werd opgenomen in de studio van Peter La Haye. In het land werd het nummer zo goed opgepikt dat het diverse hitlijsten bereikt.

  Muziek
  Als Donny tijdens het vele optreden collega artiest Jeffrey Heesen tegenkomt volgt Donny Jeffrey’s advies op om eens bij producer Mario Veltman aan te kloppen. Met Mario heeft Donny zo’n goede klik dat hij besluit zijn tweede single “De liefde heeft ons allebei” op te nemen. Het nummer die origineel Viva la vita heet. Jeffrey Heesen tekende voor de tekst. Deze single gooide hoge ogen bij het publiek. De clip die geproduceerd is door Kaska Producties werd een regelrechte youtube hit.

  Single
  Inmiddels is ook de derde single van Donny een feit. Samen met collega artiest Jordy Falcon namen zij bij Mario Veltman ‘Love me baby’ op. De single heeft ruim 7 weken in de Oranje top 30 gestaan. Er zelfs in weekblad Prive een artikel over hun zomerhit geschreven.

  Carrière
  Dat Donny een bliksem start zou maken kon hij van te voren alleen maar dromen. Het smaakte alleen wel naar meer. In 2016 begint Donny een samenwerking met D-River Music. Achter dit label zit Karl Kaspers die ook verantwoordelijk is voor heel veel videoclips (Kaska Producties) in Nederland. Met de samenwerking met D-River Music verwacht Donny verdere stappen te kunnen maken en uitgroeien tot een gerespecteerde artiest.