x
 • ID: TA382056
 • Naam : Frans Ashwin
 • Genre : Nederlandstalig, Engelstalig
 • Website : fransashwin.nl
 • Socialmedia :            
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

  Download hier Frans Ashwin zijn officiële presskit
  Klik op de onderstaande linkjes en download
  de nieuwe fotokaart en foto van Frans Ashwin.

  Download Foto
  Download Fotokaart

   

   
   

  Prijs op aanvraag.

  Frans Ashwin Biografie
  De zangcarrière van Frans Ashwin ging vroeg van start. Op 19 jarige leeftijd won hij ’n aantal talentenjachten die zijn leven voorgoed veranderde. Na een klassieke opleiding te hebben genoten van zes jaar op de Haagse muziekschool, ging Frans Ashwin de lichte muziek proberen, waar hij 2 jaar zangles heeft gehad van Hans Vermeulen.

  In 1988 wist hij door te breken in de voorrondes van de Henny Huisman soundmixshow met het nummer van Ben E. King “Stand by me”, maar in de finale wist hij niet de eerste plaats te behalen. Dat jaar erop wist hij met zijn stemgeluid 2de te worden achter Gordon met zijn vertolking van Tom Jones “I who have nothing” bij Veronica’s sterrenjacht met Wil Luikinga.

  De zangcarrière van Frans Ashwin ging vroeg van start. Op 19 jarige leeftijd won hij 'n aantal talentenjachten die zijn leven voorgoed veranderde. Na een klassieke opleiding te hebben genoten van 6 jaar op de Haagse muziekschool, ging Frans Ashwin de lichte muziek proberen. Frans heeft daar 2 jaar zangles gehad van Hans Vermeulen.

  In 1988 wist hij door te breken in de voorrondes van de Henny Huisman soundmixshow met het nummer "Stand by me" van Ben.E.King, maar in de finale wist hij niet de eerste plaats te behalen.

  Het jaar erop wist hij met zijn stemgeluid 2e te worden achter Gordon met zijn vertolking van Tom Jones "I who have nothing" bij Veronica's sterrenjacht met Wil Luikinga.

  Na zijn deelname aan de soundmixshow van Henny Huisman en Veronica's Sterrenjacht begonnen de optredens binnen te lopen. Zo stond hij met vele bekende artiesten waaronder, Marco Borsato, Total Touch, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Andre Hazes, Marianne Weber, etc.

  Frans Ashwin is ook geen onbekende in het buitenland, zo heeft Frans opgetreden in het spaanse zonovergoten Benidorm in cafe "Gat van Nederland" en "Cafe Carla's trefpunt", in Engeland "Liverpool en Manchester", in Duitsland "Aken" en in Belgie "Antwerpen".

  Frans Ashwin heeft naast Nederlands ook Engelstalige dance classics. Van ballads tot dance, uiteraard heeft hij ook leuke meezingers in zijn repertoire staan om een gezellige feestavond te verzorgen. Een goed en verzorgd optreden neerzetten is voor hem dan ook een groot feest.

  Carrière
  Na zijn deelname aan de soundmixshow van Henny Huisman en Veronica’s Sterrenjacht begonnen de optredens binnen te lopen. Zo heeft hij vele voorprogramma’s gedaan voor, Marco Borsato, Total Touch, Guus Meeuwis, Wolter kroes, Andre Hazes, Marianne Weber en nog veel meer bekende Nederlanders.

  Veelzijdig
  Frans Ashwin is ook geen onbekende in het buitenland, zo heeft hij 4 maanden opgetreden in het Spaanse zonovergoten Benidorm in cafe “Gat van Nederland” en “Cafe Carla’s trefpunt”. In Engeland “Liverpool en Manchester”, In Duitsland “Aken” en in Belgie “Antwerpen” Frans Ashwin heeft naast Nederlands, ook ’n Engels en Spaans repertoire. Van ballads tot dance, uiteraard heeft hij ook leuke meezingers in zijn repertoire staan om een lekkere gezellige Hollandse avond te verzorgen.