x
 • ID: TA37072558ec
 • Naam : Jeffrey Huf
 • Genre : Quizz master, Dj, All Round Entertainer
 • Website : jeffreyhuf.nl
 • Socialmedia :      
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

  Geachte lezer ( en vakantie genoot )

   

  Door mijn werk binnen de Haagse media heb ik enkele malen een bezoek gebracht aan Turkije. Zon, zee en strand en zeer gast vrije mensen. Ik was er een aantal malen met ADO Den Haag in de winterstop en ben er twee maal privé naar toe gegaan.

   

  Naast de eerder genoemde voordelen van Turkije was ik ook blij verrast door de Turkse keuken en het prachtige natuurschoon wat er te vinden is. Een nadeel vond ik altijd de animatie en entertainment, niet echt gericht op ons Hollanders. Toen ik dan ook benaderd werd om aan deze artiesten reis mee te werken twijfelde ik geen moment.

   

  Ik zie het al voor me, in de middag op het strand lekker met dj Danny Mendez plaatjes draaien. Lekkere tropische muziek en een beetje lounge. In de avond lekker eten en daarna luisteren naar Samantha ( super zangeres) en naar de beste coverband van Nederland de Clarks wat privé ook nog eens enorm leuke gasten zijn en dan mag ik zelf lekker feest muziek tussendoor draaien. En later komt Danny Mendez ook nog even knallen ! Jeffrey Huf op Artiestenreizen

   

  In de ochtend bij het ontbijt komen we met z,n allen weer bij en delen we onze kater. Wellicht neem ik u als reisleider nog mee op een trippie of excursie e gaan we lekker met z,n allen soppen bij de hammam.

   

  Ik hoop u dan ook te begroeten in oktober als we met z,n allen op het vliegveld verzamelen.

   

  Met vriendelijke groeten,  Jeffrey Huf