x
 • ID: TA823221
 • Naam : Feest & Party DJ Jimmy D
 • Genre : Dance, House, Party, Moombahton
 • Website : jimmyd.nl
 • Socialmedia :          

 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

  Over Feest en Party DJ Jimmy D
  Jimmy Smit, alias Feest en Party DJ Jimmy D, was 9 (!) jaar oud toen hij begon met draaien en optreden als DJ. Hij heeft inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring en weet van elke plek een feestje te maken. Van verjaardagen, bruiloften en voetbalkantines tot kroegen in Den Haag en omgeving, clubs en festivals. Feest en Party DJ Jimmy D heeft een set gedraaid op Kingsworld festival, op Den Haag Outdoor gestaan en trad op met DJ’s en artiesten zoals Outsiders, Darkraver, Mr. Polska, Lil Kleine, Bizzey, Mart Hoogkamer en Django Wagner.

  Hollandse klappers, Top 40 hits en van House naar Hardstyle: Feest en Party DJ Jimmy D draait het allemaal én is zijn eigen MC tijdens live optredens. Vrijwel alle muziekstijlen zijn mogelijk, Feest en Party DJ Jimmy D past zijn repertoire aan op het publiek en de sfeer.

   

  DJ boeken? DJ Jimmy D zorgt voor een top avond!
  Feest en Party DJ Jimmy D treedt regelmatig op in café’s in Den Haag en omgeving. Hier staat hij op de line-up vaak tussen de Hollandse feestzangers om het laatste uurtje altijd feestend en knallend af te sluiten.

  Wilt u een DJ boeken voor jouw feest of evenement? Feest en Party DJ Jimmy D boek je bij Hofstad Boekingen. Met Feest en Party DJ Jimmy D bent u verzekerd van een gezellig en knallend feest met geweldige muziek. Kortom, een top avond