x
 • ID: TA854532
 • Naam : Mario Mulder
 • Genre : Nederlandstalig, Pop, Andre Hazes
 • Website : mariomulder.nl
 • Socialmedia :              

 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

   

  Mario Mulder Biografie
  Mario Mulder (19-05-1982, Den Haag) is een Haagse zanger. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in de TV-show Bloed, Zweet & Tranen (2015). In de volksmond wordt Mario de ‘Haagse Hazus’ genoemd. Na zijn debuut met het ‘Wat Een Geluk’ bracht Mario in november 2016 de single ‘ Dansen Op De Maan ‘ uit.

  Jeugd
  Mario Mulder groeide op in de Gaarde, een echte Haagse volksbuurt. Muziek speelde altijd een belangrijke rol bij hem thuis. Hij begon als 8-jarige jongen met zingen als hij in de portiek van zijn ouderlijk huis op de thuiskomst van zijn moeder wachtte. Op straat leerde Mario de lessen van het leven. Na afronding van zijn middelbare school ging Mario in de bouw werken als schilder. In zijn vrije tijd zong hij vooral Nederlandse liederen. Dankzij zijn goede stem viel hij op en ging hij optreden voor kleine gezelschappen, zoals kroegjes en kleine festivals. Mario zong daar de bekendste liedjes van zijn grote held, André Hazes. Zijn passie voor het levenslied en zijn typische stemgeluid maakten van hem een regionale bekendheid.

  Bloed, Zweet & Tranen
  Zijn echte doorbraak kende de volkszanger in het TV-programma Bloed, Zweet & Tranen. Daarin haalde hij de halve finale. Als vertolker van het levenslied had hij een speciale klik met jurylid Dré Hazes, waar hij zelfs nog een prachtige hoed voor heeft gemaakt. Woordenkunstenaar Lange Frans gaf als commentaar. “Mario, je bent een aanwinst voor de mensheid. Mario heeft de gun factor aan zijn kont hangen en met zijn persoonlijkheid, zijn hart van goud, is hij een voorbeeld voor alle narigheid in de wereld.” Mario zong op grote evenementen, zoals het Levensliedgala in Ahoy en het Swingfestival in het Haagse Zuiderpark.

  Carrière
  Als Haagse Hazus timmert Mario Mulder hard aan de weg.  Wekelijks verzorgt hij optredens door het hele land. Mario zingt een Nederlands repertoire en kleurt feestavonden op met een sfeervolle medley van bekende meezingers. Hij staat bekend om zijn markante hoedjes die hij bij ieder optreden draagt. Mario ontwerpt en beschildert die zelf.