x
 • ID: TA180572
 • Naam : Mike Peterson
 • Genre : Nederlandstalig, Engelstalig, Pop
 • Website : mikepeterson.nl
 • Socialmedia :              

 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

   

   

  Prijs op aanvraag.

  Mike Peterson Biografie
  Mike Peterson geboren in Den Haag, begon zijn zangcarrière op z'n 11e. Onwetend dat hij zou opgroeien tot een allround entertainer, wiens stem het best gekenmerkt wordt door zijn POWER! Na enkele jaren als achtergrondzanger voor meerdere artiesten in Europa, begint Mike een solocarrière.

  Allround Entertainer
  Na 3 maanden wordt zijn talent ontdekt door de beroemde platenmaatschappij Dub Foundation. Deze succesvolle maatschappij is erg onder de indruk van Mikes vocale mogelijkheden. Ze nemen meerdere nummers van Mike op in hun studio. In jan. 2002, komt Mike met zijn nieuwe en verbeterde, maar vooral spectaculaire liveshow. Zijn stem, knappe uiterlijk en goede repertoire, bestaande uit dance covers en natuurlijk zijn eigen nummers, zorgen ervoor dat mensen van alle leeftijden staan te dansen. In oktober 2002 komt zijn single "Show Me Your Love". Na veel verschillende projecten heeft Mike het album "Swing" opgenomen. Hierop staan veel nummers uit het 'swing/crooner' tijdperk.Met dit album manifesteert Mike zich als een echte allround zanger.

  Muziek
  Maart 2006, Mike gaat terug de studio in en maakt een aantal 'ijzersterke' demo's (sommige zelfs in het Nederlands gezongen). Na een aantal try-out's, met onder andere Nederlandstalig materiaal, is men de voorbereidingen begonnen voor de release van nieuw repertoire/materiaal. Maart 2007 In Londen voor de opnames van de singel 'Could this really happen'. Het resultaat mag er zijn. Rr was enorm veel positieve aandacht geweest van Radio en TV stations door het hele land. Okt. 2007 De opnames van de opvolger van 'Could this really happen' gaan beginnen. Kort hiervoor waren er ook de opnames voor het TV programma "Cor achter de dijken" van Cor Bakker. In het programma verweven zit een talentenwedstrijd tussen de provincies Noord- en Zuid-Holland. De in de eerdere uitzendingen ten gehore gebrachte 'Jij luistert naar mij' viel zo goed in de smaak dat al snel besloten werd om ook deze single uit te gaan brengen. Na het succesvol behalen van de finales, heeft hij deze ook nog gewonnen! Dus Mike mag zich winnaar noemen van de talentenjacht 'Cor achter de dijken'.