x
 • ID: TA742513
 • Naam : Robbie te Pas
 • Genre : Nederlandstalig
 • Socialmedia :        
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

   
   

  Prijs op aanvraag.

  Robbie te Pas Biografie
  De Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafés, in voetbalkantines en op bruiloften en partijen. In 2007 komt collega zanger Peter la Haye naar Robbie toe met het idee om een eigen single op te nemen. In maart 2008 brengt Robbie zijn debuutsingle uit genaamd: "Corazon Latino", een Nederlandstalig liedje op een Spaanse melodie. In november 2008 brengt Robbie wederom een single uit genaamd: "Ik voel me los". Hierop staan maar liefst 2 eigen liedjes met de titels "Ik voel me los" en "Mooie meid". In augustus 2010 volgt "Jij bent mijn leven", een vrolijk lied met gitaren en accordeon en een bijbehorende videoclip.

  Vervolg
  In 2014 besluit Robbie dat de tijd rijp is om weer iets nieuws uit te brengen, en hij brengt een mooie cover van André Hazes uit met de titel: "Het maakt me niets meer uit". In feb. 2016 volgt het nummer: "Die jongen van het café"  en die werd door diverse radio stations opgepikt. Robbie besluit een echte zomer single uit te brengen. Hij kiest voor een cover van "Duele El Corazon" van Enrique Iglesias. De single is genaamd “Als je lacht”.

  Muziek
  We zijn flink aan de weg aan het timmeren binnen de muziekindustrie. Deze muziekstijl is nieuw voor mij, maar ik vind dit goed passen bij mijn stem en bij wat ik echt wil. Inmiddels zijn we ook alweer met een volgende single bezig maar daar kan ik nog niet veel over zeggen. Ook wil ik graag de man bedanken die onwijs veel doet voor me en het laatste duwtje in de rug geeft: Michel van Zwol”. Aldus Robbie te Pas.