x
 • ID: TA777420
 • Naam : Roma Mirando
 • Website : timelessfavorites.nl
 • Socialmedia :    
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

 • Presskit : Download
   

  EEN ECHTE RASZANGER

  Romano Mirando is een raszanger / entertainer en draait al heel ruim 40jaar mee in het entertainment vak. Als artiest stijgt hij boven de massa uit en dat is niet zo vreemd met een achternaam als Mirando. Van zijn zeer muzikale familie ( koninklijk onderscheiden Tata Mirando zigeuner orkest) kreeg hij zijn talent en zijn passie. Roma weet als geen ander hoe hij een ijzersterk muzikaal optreden neerzet en bovendien weet hij hoe hij het publiek moet entertainen. En dat is nog niet alles, zijn verschijning mag er ook zijn. Want naast zijn muziek is een goede look voor Romano net zo belangrijk.

  Het repertoire van Romano is zeer breed. Hij zingt net zo gemakkelijk Sinatra als een lekkere swingende rock and roll Getuigen zijn muzikale inzet, als lead zanger van zijn orkest de The Rock Off Ages, 20 jaar, vele televisie optredens volgden, Maar voor het Nederlands draait Romano Mirando , zijn handen ook niet om .Wat hij ook wel doet, is regelmatig de viool pakken, om de bezoekers te verrassen met prachtige zigeunerklanken. Hij blijft toch een Mirando…….en staat naast hem La Sonrisa die dan ook net zo makkelijk haar prachtige gipsy kleding aantrekt om naast hem op authentieke wijze de passievolle zigeunerdans neer te zetten.

  In 2014 bracht hij zijn Nederlandstalige single uit “KOM BIJ ME TERUG”, samen met La Sonrisa in de backing Vocals en in de clip, wat een enorm succes teweeg heeft gebracht! Het Tv programma Bloed, Zweet & Tranen volgde kort daar op, en heeft hij het Nederlands publiek in veroering gebracht en heeft hij bewezen wat een prachtige warme stem en voorkomen hij heeft. Romano Mirando , is dus niet zo maar iemand die even een liedje zingt maar een charismatische persoonlijkheid die iedereen, Weet te omarmen en het publiek voor zich te winnen in zijn passie voor muziek samen met zijn La Sonrisa