x
 • ID: TA937575
 • Naam : Side Kick
 • Genre : Feestduo, Apres ski, Nederlandstalig
 • Website : ronappeldooren.wixsite.com/side-kick
 • Socialmedia :      
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

   

  Prijs op aanvraag.

  Fred Biografie
  Fred is geboren 12 april 1972. Zanger, componist, producer en tekstschrijver, toetsenist, en eigenaar van platenlabel/opname studio 'Orion Studio'. Fred is in 1985 voor het eerst in aanraking gekomen met de muziek en was meteen verkocht.  Nu 25 jaar later mag je zeggen dat Fred helemaal zijn draai heeft gevonden in het muziek wereldje. Fred staat als zanger bekent om zijn hoge noten en rauw stemgeluid bij diverse Dance Classics. Kortom een rasmuzikant in hart en nieren.

  Carrière
  Fred is inmiddels ook uitgegroeid tot een bekende producer en tekstschrijver in Den Haag en ver daarbuiten. Vele zangers zoals Nienke/Bouke/Mike Peterson/ en natuurlijk Side Kick treden in ’t land op met diverse liedjes van Fred.

  Ron Biografie
  Ron is geboren 8 januari 1966. Zanger, act Freddy Mercury, gitarist en entertainer. Ron is een veelzijdig artiest. Ook bij hem begon het te kriebelen toen hij 15 jaar was. Ron is eigenlijk een frontman dat komt ook voort uit de vele optredens van de vroegere band Only 4. De kracht van Ron zit zowel in zijn stem als in zijn voorkomen. Of het nu een prachtige ballad is of een nummer van Queen. Dat ontstaan is uit de Soundmixshow van Henny Huisman. Ron werd 2e in de finale in België.

  Muzikaal
  Bij Ron straalt de muzikaliteit eraf, ook het “entertainen van publiek” vindt Ron prachtig om te doen. Wij als Side Kick staan voor 1 ding en dat is muzikaliteit, entertainment.. maar vooral heel belangrijk een geslaagd feest in wat voor vorm dan ook.