x
 • ID: TA940438
 • Naam : Timeless Favorites
 • Website : timelessfavorites.nl
 • Socialmedia :  
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

 • Presskit : Download
   

  Muzikaal Duo Timeless Favorites

  Romano Mirando is een raszanger / entertainer en draait al heel ruim 40jaar mee in het entertainment vak. Als artiest stijgt hij boven de massa uit en dat is niet zo vreemd met een achternaam als Mirando. Van zijn zeer muzikale familie ( koninklijk onderscheiden Tata Mirando zigeuner orkest) kreeg hij zijn talent en zijn passie. Roma weet als geen ander hoe hij een ijzersterk muzikaal optreden neerzet en bovendien weet hij hoe hij het publiek moet entertainen. En dat is nog niet alles, zijn verschijning mag er ook zijn. Want naast zijn muziek is een goede look voor Romano net zo belangrijk.

  Het repertoire van Romano is zeer breed. Hij zingt net zo gemakkelijk Sinatra als een lekkere swingende rock and roll Getuigen zijn muzikale inzet, als lead zanger van zijn orkest de The Rock Off Ages, 20 jaar, vele televisie optredens volgden, Maar voor het Nederlands draait Romano Mirando , zijn handen ook niet om .Wat hij ook wel doet, is regelmatig de viool pakken, om de bezoekers te verrassen met prachtige zigeunerklanken. Hij blijft toch een Mirando…….en staat naast hem La Sonrisa die dan ook net zo makkelijk haar prachtige gipsy kleding aantrekt om naast hem op authentieke wijze de passievolle zigeunerdans neer te zetten.

  In 2014 bracht hij zijn Nederlandstalige single uit “KOM BIJ ME TERUG”, samen met La Sonrisa in de backing Vocals en in de clip, wat een enorm succes teweeg heeft gebracht! Het Tv programma Bloed, Zweet & Tranen volgde kort daar op, en heeft hij het Nederlands publiek in veroering gebracht en heeft hij bewezen wat een prachtige warme stem en voorkomen hij heeft. Romano Mirando , is dus niet zo maar iemand die even een liedje zingt maar een charismatische persoonlijkheid die iedereen, Weet te omarmen en het publiek voor zich te winnen in zijn passie voor muziek samen met zijn La Sonrisa

  La Sonrisa, geboren en getogen in Den Haag, is van huis uit opgegroeid met muziek. Haar ouders maakte in de jaren 60 tot en met eind jaren 70 furore met hun Rock and Roll coverband van de shadows “The Fying Rockets” en daarnaast ook met het mandoline orkest “Amati” waar zij ook al heel jong haar eerste optredens deed als danseres!! Het is dus La Sonrisa met de paplepel ingoten en kon het niet anders dat ook zij de muziek en dans wereld in zou gaan!! Dat deed zij dus ook. Al vanaf haar 4e levensjaar stond zij al op het aller grootste podium. Haar hart ligt bij zang en dans en dat heeft zijn sporen al bewezen. Zij deed het conservatorium in Alicante want de passie voor de flamenco dans was enorm. Zij heeft hier ook al menig hart sneller doen slaan onder het publiek. De liefde voor muziek uit zich ook in haar zang, Rock and Roll tot Nederlands talig dus een enorme diversiteit aan muziekstromen laat zij horen en weet ook het publiek te raken!! Zij is een zeer innemende persoonlijkheid en inmiddels ook een bekende hagenees die ieders hart verwarmd. Romano Mirando en La Sonrisa hebben zich samen verbonden in hun vurige passie voor de muziek en elkaar en dat zal een ieder ervaren zodra deze 2 mensen het podium bestormen. Een unieke combinatie van viool, dans en zang die U niet snel zal doen vergeten!!!!!