x
 • ID: TA162108
 • Naam : Zonzo Basily
 • Socialmedia :        
 • Prijsindicatie :

  €100,- t/m €400,-;
  €400,- t/m €800,-
  €800,- t/m €1.200,-
  €1.200,- t/m €1.600,-
  €1.600,- t/m 2.000,-

   

   

  Zonzo Basily Biografie
  Zonzo Basily is al meerdere jaren een gedreven Gispy Jazz gitarist. Toen hij nog een kind was speelde Zonzo al mee met het orkest van zijn vader en ooms ‘The Basily Gipsy Band’. Het talent van Zonzo bleef toentertijd ook niet onopgemerkt, want op zijn veertiende vormde hij met al z’n zeven neven een eigen band genaamd “The Basily Boys”

  The Basily Boys
  Uiteindelijk werden The Basily Boys gevraagd voor een commercieel nummer ‘Margaritha. Al snel werden de jongens overal herkend met hun heerlijk virtuose gitaar spel. Tevens hebben zij overal opgetreden waaronder voor Koningin Maxima en diverse televisieprogramma’s zoals De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden, VRPO, Koffie Max en RTL Late Night.

  Hoogtepunten
  Zonzo Basily heeft ondertussen al vele hoogtepunten gehad, zo won hij met The Basily Boys in 2009 het internationale Gipsy Talent Festival. Tevens heeft hij ook de finale behaald met het SBS TV Programma Holland Got Talent en heeft hij samen met Gerard Joling inmiddels al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome gestaan.

  Gitarist en zanger
  Zijn zwager John West heeft Zonzo uiteindelijk weten over te halen om de microfoon te pakken. John vond het tijd dat het publiek de meerdere talenten van Zonzo leerde kennen. Desondanks zal Zonzo altijd gitarist blijven, alleen heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en zal hij naast gitaar spelen tussen door ook de microfoon gaan pakken. Zonzo is de studio in gegaan en heeft een single opgenomen genaamd ‘Laat je gaan!’ met een vleugje Gispy. De single is geschreven door John West en is een Nederlandstalige versie van ‘She Bangs’ van Ricky.