Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
medley courant thumbnail
16 mei 2024 | Hofstad Boekingen

John Medley viert zijn 35 jarige jubileum met een speciale tour

Op maandag 17 juni 2024 is het zover: John Medley start zijn feestelijke jubileumtour. Deze tour markeert een mijlpaal in de carrière van John Medley, een artiest die al 35 jaar het Nederlandse publiek weet te entertainen met zijn unieke stijl en onvergetelijke optredens. Naast zijn jubileum heeft John Medley nog meer reden om te vieren. Op 17 juni gaat ook de exclusieve samenwerking tussen John Medley en het boekingsbureau Hofstad Boekingen van start. Deze samenwerking belooft veelbelovende nieuwe projecten en nog meer onvergetelijke optredens voor fans van John Medley.

Een terugblik op een indrukwekkende carrière

John Medley, geboren als Martinus Christiaan de Haan op 17 juni 1969 in Den Haag, heeft een buitengewoon pad bewandeld in de wereld van de entertainment. Wat begon als een bescheiden start, groeide uit tot een carrière vol hoogtepunten. Hij zette op jonge leeftijd zijn eerste stappen in de entertainmentwereld en besloot zijn passie voor zingen en optreden te volgen. Dit bleek een gouden zet te zijn, want sindsdien heeft John Medley talloze harten veroverd met zijn charme en talent. Met zijn veelzijdigheid als zanger, entertainer en presentator is hij een graag geziene gast op diverse evenementen en festivals.

Vier mee met John Medley

John Medley’s jubileumtour belooft één groot feest te worden. De aftrap vindt plaats op maandag 17 juni 2024 om 17:00 uur bij Café de Boemel in Den Haag met een heerlijke BBQ. Mocht je zin hebben in een heerlijke BBQ dan kan je je aanmelden via info@cafedeboemeldenhaag.nl.  Maar dat is nog maar het begin! Vanaf 19:00 uur wordt het feest voortgezet in De Goudenregenbar voor een potje darten. Als afsluiter van de avond wordt het partyrad-spel gespeeld met uiteraard passend entertainment in Café ’t Amsteltje. Het wordt een tour vol nostalgie, vreugde en vooral heel veel Haagse gezelligheid. Het succes van John Medley is niet alleen te danken aan zijn eigen inzet en talent, maar ook aan de onvoorwaardelijke steun van zijn familie en vrienden. Dit jubileum is daarom ook een eerbetoon aan hen. John Medley kijkt ernaar uit om samen met jou deze mijlpaal te vieren!

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.