x
N

Nieuwe levenspop van Mario Mulder

Nieuwe levenspop van Mario Mulder

Nieuwe levenspop van Mario Mulder

“Dit is er nog niet in Nederland: een man om muzikaal in de gaten te houden.”

Mario Mulder, onder meer bekend van het populaire SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen, laat Nederland vandaag kennismaken met de videoclip van zijn nieuwe single ‘Waar Moet Ik Heen’. Mario heeft zijn lange haren weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt. ‘Waar Moet Ik Heen’ is gezongen met het kenmerkende doorleefde stemgeluid, dat we kennen van zijn debuut singles ‘ Wat Een Geluk ‘ en ‘Dansen op de maan’. Ook deze nieuwe, opzwepende radiosingle zit na één keer luisteren de rest van de dag in je hoofd.

Na zijn deelname aan Bloed Zweet en Tranen, ging Mario op zoek naar zijn eigen geluid. “In het begin ontdekte ik vooral hoe ik niet wilde klinken,” vertelt de sympathieke zanger. “Iedereen ging Hazes-liedjes voor me schrijven maar van Hazes hebben we er al één, hij is mijn held. Ik hou enorm van die man, hij zit diep in mijn hart, maar ik ben Mario Mulder en ik wil mijn eigen ding doen.”

Levenspop

Het talent van Mario bleef niet lang onopgemerkt: Fred Siebelink, de sidekick van Rob Stenders bij Radio 2 en dj voor AVROTROS bij Sterren.nl, noemt de single levenspop. “Mario zingt op een moderne manier over wat hem overkomt” zegt Siebelink. “Diepe dalen en hoge hoogtes. Dit is er nog niet in Nederland. Een man om muzikaal in de gaten te houden!”mario hoes definitief - levenspop

Verloren liefde

Voor zijn nieuwe single dook Mario wederom de studio in met producer Jürgen Perier. Het resultaat is een pakkende, uptempo popsong, die de luisteraar recht in het hart raakt. ‘Waar Moet Ik Heen’ gaat over een verloren liefde en de heimwee naar de enige vrouw van wie de zanger écht houdt. En dat komt aan. De videoclip werd geregisseerd door Zeno Groenewegen.

Win een vriendenconcert!

Om de release luister bij te zetten, organiseert Mario een geweldige Facebook-winactie onder zijn volgers. Deelnemers maken kans op een vriendenconcert van Mario in hun favoriete kroeg, door de winactie te delen en te raden waar de videoclip van ‘Waar Moet Ik Heen’ is opgenomen?

Bekijk de videoclip van of wil je meer weten over Mario? Kijk dan op zijn www.mariomulder.nl, of volg Mario op Facebook. Wil je Mario liever live horen, boek hem dan hier.

Reacties zijn gesloten.