x
S

Samantha Steenwijk tijdens de finale van TVOH

Samantha Steenwijk tijdens de finale van TVOH

Terugblik – Samantha Steenwijk tijdens de finale van TVOH

Samantha Steenwijk stond afgelopen vrijdag in de zenuwslopende finale van The Voice Of Holland. Er keken maar liefst 2.4 miljoen mensen naar deze spannende gebeurtenis. Samantha Steenwijk verloor de wedstrijd van Jim van der Zee en werd tweede in de finale. Eerder op de avond vielen de volgende deelnemers Demi van Wijngaarden en Nienke Wijnhoven al af.

Tijdens de finale zong Samantha twee nummers van André Hazes. Tijdens het eerste nummer “Ik ben zo eenzaam zonder jou” verraste ze iedereen in de zaal zowel als de thuis kijkers. Plotseling begon Gerard Joling mee te zingen en werd het een nummer een prachtig duet. Als tweede samantha en jim terugblik finale tvohnummer zong Samantha “Ik leef mijn eigen leven”. Bij de laatste drie deelnemers zong ze een Nederlandse versie van ‘Let me try again’ van Frank Sinatra.

Over de gehele avond waren de coaches zeer positief over de optredens van Samantha Steenwijk. ‘Ik kan niet wachten tot je met een eigen plaat komt’, zei Anouk. Sanne, de coach van Samantha, zei ‘Iedereen in Nederland weer wie Samantha Steenwijk is. We hebben er een nieuwe volksheldin bij.’

Reacties zijn gesloten.