Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
vwja thumbnail
5 februari 2024 | Hofstad Boekingen

Event Vroeger Was Je Anders XXL 2024

Klaar voor een feestje? Dan nodigen we je graag uit voor de 4e editie van “Vroeger Was Je Anders XXL“. Dit is een evenement waarbij we onze expertise in eventmarketing en eventmanagement bundelen met de creatieve inzichten van Raymond Lier van Cycle and the City. Samen tillen we de essentie van een gezellig Hollands café naar een spectaculair nieuw niveau. We transformeren de prachtige zaal van Hudson Restaurant & Events in een exclusieve XXL Hollandse kroeg.

Een avond vol top artiesten

Bereid je voor op een onvergetelijke avond bij “Vroeger Was Je Anders XXL”, waar een indrukwekkende line-up van artiesten klaarstaat om het podium te betreden. We zijn trots om de dj’s alvast te presenteren, waaronder DJ Galaga, Feest DJ Wesley en Feest DJ Henkie. De DJ’s zullen de avond lekker opbouwen en later op de avond de dansvloer gegarandeerd in vuur en vlam zetten. Elk van deze artiesten brengt zijn unieke stijl en energie, waardoor “Vroeger Was Je Anders XXL” een evenement wordt dat je voor geen goud wilt missen.

Maar dat is nog niet alles! We maken binnenkort nog veel meer artiesten bekend. Op 1 februari start de reguliere ticketverkoop.

Dancing blog xxl
blog party view

Een feest van goud

Stap binnen in een wereld waar gouden fietsen door de lucht zweven en kroonluchters de zaal verlichten. Deze avond is meer dan een feest; het is een ervaring. Geniet van de mensen om je heen, zing hard mee en proef het shotje ’t Vroegertje. We nemen de intieme sfeer van een klein Hollands café en maken het groots. Een dansvloer, feest DJ’s, zangers, live entertainment, silent disco en heel veel gezellige mensen.

“Vroeger Was Je Anders XXL” belooft een onvergetelijke avond te worden, waar jij de kans krijgt om te schitteren. Hofstad Boekingen en Raymond Lier van Cycle and the City nodigen jou uit om deel uit te maken van deze magische nacht. Met onze gezamenlijke vaardigheden in eventmarketing en eventmanagement zorgen we voor een avond vol plezier, muziek en onvergetelijke momenten. Ben jij er bij? 

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.