Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Wolter kroes hero
24 april 2024 | Hofstad Boekingen

Wolter Kroes betovert Het Concertgebouw met een uniek jubileumconcert

Op 31 mei zal Wolter Kroes het podium van Het Concertgebouw betreden om samen met een groot orkest zijn 35-jarig jubileum in de muziek te vieren. Voor Wolter is dit een bijzonder moment, aangezien hij nog nooit eerder op dit prestigieuze podium heeft gestaan. “In mijn hele carrière is er eigenlijk maar één podium waar ik nog nooit heb gestaan en dat is het imponerende Concertgebouw”, aldus Kroes. Het belooft een geweldige avond te worden vol prachtige ballads, maar ook de feestelijke hits waar Wolter bekend om staat komen voorbij. Wolter kan niet wachten om met zijn fans er een onvergetelijke avond van te maken.

Een reis door de carrière van Wolter Kroes

Wolter Kroes is al jarenlang een van de grootste Nederlandse artiesten uit de muziekscene. In 1995 brak hij door bij het grote publiek met zijn album “Laat Me Los”, dat maar liefst 7 weken in de Album Top 50 stond en een duet met de legendarische Willeke Alberti bevatte. Sindsdien heeft Kroes de harten van het Nederlandse publiek veroverd met hits als “Bolero”, “Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen” en natuurlijk het iconische “Viva Hollandia”. Deze indrukwekkende carrière wordt nu bekroond met een geweldige avond in Het Concertgebouw op 31 mei. 

Een avond vol hits

Met zijn aanstekelijke hits en energieke optredens heeft Wolter zich bewezen als een ware publiekslieveling. Vele grote podia zijn al voorbij gekomen in zijn carrière, echter bleef één podium tot nu toe onbetreden: het prestigieuze Concertgebouw. 

Zijn eigen uitverkochte concerten in zalen als de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en Ahoy zijn slechts een greep uit de vele hoogtepunten in zijn loopbaan. Maar nu is het moment aangebroken voor een nieuwe mijlpaal. Mis deze kans niet om op 31 mei deel uit te maken van een onvergetelijke avond, waar Wolter Kroes zijn fans meeneemt op een muzikale reis door zijn indrukwekkende carrière. Voor wie deze unieke ervaring live wil meemaken; de laatste tickets zijn nu beschikbaar.

Wolter kroes live

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.