Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bertha Verbeek boeken, een stem die verhalen vertelt

Bertha Verbeek, een veelzijdige zangeres met een repertoire zo divers als haar talent, is een kracht om rekening mee te houden in de muziekwereld. Haar muzikale reis is even kleurrijk als de genres die ze beheerst; van soul tot pop, en van rock en blues tot house en de nieuwste top 40 hits, Bertha maakt elk lied eigen.

Boek Bertha Verbeek ook i.c.m DJ of Live Band

Vragen? Contact Danny!

Bertha Verbeek boeken

Haar passie voor muziek uit de jaren ’90, met een bijzondere voorliefde voor de meest iconische popsongs, heeft haar ertoe gebracht zich te specialiseren in deze rijke periode van muzikale expressie. Bertha’s talent is om deze klassiekers in een modern jasje te steken en zorgt ervoor dat ze op elk podium een onvergetelijke indruk achterlaat.

Zangeres Bertha Verbeek inhuren

Van jongs af aan wist Bertha één ding zeker: ze zou zangeres worden. Haar muzikale smaak, gevormd door de invloed van krachtige vrouwelijke iconen zoals Aretha Franklin, Tina Turner en Janis Joplin, weerspiegelt haar eigen kracht en vastberadenheid. Deze vrouwen, die niet voor de wereld weken en iets te zeggen hadden, inspireerden Bertha om haar eigen verhaal te vertellen door middel van muziek.

Genre muziek: Nederlandstalig, Engelstalig, soul, pop

Bertha Verbeek prijs en boeken
Bertha Verbeek prijs en boeken

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor Bertha Verbeek. Of bel ons direct, ook ’s avonds en in het weekend, voor de scherpste prijs!

Prijs (vanaf)€850,00
Tijdsduur30 minuten
TechniekA- of M-set

Bertha Verbeek inhuren voor een feestje

Naarmate Bertha volwassener werd, sleet ze haar vocale kunsten door zangonderwijs en deed ze waardevolle praktijkervaring op met de band Noa. Bertha gelooft dat je pas echt leert zingen in een live band, waar hard werken, improvisatie en het neerzetten van een spetterende show essentieel zijn.

Bertha Verbeek boeken op jouw event

Haar doorbraak kwam in 2011 toen ze meedeed aan Popstars en een indrukwekkende vierde plaats behaalde met Stevie Wonders “Signed, Sealed, Delivered”. In 2015 verraste ze haar fans met de single “Draai je om”, en in 2017 presenteerde ze haar eerste zelfgeschreven single “Je was de liefde van m’n leven”, waarmee ze een nieuwe kant van haar artistieke expressie toonde.

bertha verbeek zangeres voor jou feest

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Bertha Verbeek Video & Muziek

bertha verbeek video en muziek

Wij regelen jouw event

1. Kies jouw entertainment

Verken onze diverse artiesten en vind het perfecte entertainment voor jouw evenement! Zangers, zangeressen, bands of DJ’s, wij maken elk feest uniek en onvergetelijk met Hofstad Boekingen!

2. Ontvang je voorstel

Heb je een keuze gemaakt? Wij sturen je een offerte! We houden rekening met jouw wensen en budget om een perfecte match te garanderen. Heb je vragen of speciale verzoeken, wij helpen je!

3. Klaar, alles geregeld!

Na de afstemming van details, zit jouw werk erop; wij regelen de rest! Van techniek tot artiestencontact, wij managen alles. Zo kun jij genieten. Bereid je voor op een avond vol dans, plezier en mooie herinneringen!

Bertha Verbeek boeken
Bertha Verbeek boeken

Naast haar muzikale prestaties is Bertha ook bekend van de bloemenkraam en als een trotse ambassadeur van Roze Zaterdag in Gouda. Bertha Verbeek is niet alleen een zangeres; ze is een verhalenverteller wiens stem de kracht heeft om te inspireren en te bewegen.

Extra opties

Bij het boeken van Bertha Verbeek bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden.

BOEK IN COMBINATIE MET JANAH AND THE GYPSIES

Boek Janah and the Gypsies voor een unieke muzikale ervaring op je evenement. Met hun mix van flamenco, rhumba en gypsy fiesta zorgen ze voor een authentieke Spaanse sfeer. Combineer hun act met andere entertainment voor een onvergetelijke avond.

BOEK IN COMBINATIE MET EEN BEKENDE DJ

Combineer live muziek met de beats van een bekende DJ voor een dynamisch evenement. Deze mix biedt een balans tussen emotionele live optredens en elektronische klanken. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring voor je gasten voor je bijvoorbeeld je bedrijfsfeest.

BOEK IN COMBINATIE MET DJ EN ZANGER

Verrijk je evenement door zowel een DJ als een live zanger te boeken. De DJ brengt ritmische beats terwijl de artiest een persoonlijke touch toevoegt met live performance. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale mix die elk publiek zal boeien.

BOEK IN COMBINATIE MET LICHT, GELUID, FOTO EN VIDEO

De gouden formule combineert licht, geluid, foto en video voor een totaalbeleving. De juiste belichting en geluid versterken de sfeer, terwijl foto en video elk moment vastleggen. Zo creëer je een onvergetelijke ervaring die gasten keer op keer kunnen herbeleven.

Bertha Verbeek wordt vaak geboekt i.c.m. andere artiesten

Bertha Verbeek is een graag geziene artiest, die geregeld samen optreedt en het podium deelt met andere bekende Nederlandstalige zangers. Bij Hofstad Boekingen bieden we een breed scala aan artiesten aan, waaronder:

Entertainment

€4.995,00

Samantha Steenwijk

Samantha raakt de juiste snaar bij haar publiek met haar vrolijke en emotionele nummers.

Entertainment

€5.950,00

John West

John West is echt dé feestzanger van Nederland, hij pakt het podium in met zijn hits die iedereen laten meezingen.

Entertainment

€1.995,00

Mike Peterson

Maak kennis met Mike Peterson. Hij is een allround artiest die zich comfortabel voelt in verschillende muzikale stijlen.

Zanger

€1.495,00

Janah Louard

Janah Louard een ware entertainer met een krachtige stem. Hij zingt in het Nederlands, Engels en Spaans.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

bertha verbeek contact

  *Verplichte velden

  Mogen we je bellen of mailen?

  Boek de artiesten en wij regelen je evenement

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw evenement van A tot Z te organiseren, zoek dan niet verder. Hofstad Boekingen heeft de gouden formule voor het organiseren van onvergetelijke evenementen.

  We zijn trots dat we al drie jaar de line-up van Kingsworld Den Haag mogen verzorgen. Dit evenement is een bewijs van onze expertise en passie voor het vak. Van de planning en logistiek tot de technische ondersteuning en het beheer op de dag zelf, Hofstad Boekingen zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

  Wij verzorgen de artiesten, maar ook de horeca

  Hofstad Boekingen is niet zomaar een evenementenorganisator; we zijn dé partner die elk facet van jouw evenement kan beheren, van het podium tot het proosten met een glas.

  Een uitstekend voorbeeld van onze veelzijdigheid en expertise is de organisatie van de wielerronde in Kwintsheul. Dit evenement vereiste niet alleen het regelen van topartiesten voor entertainment, maar ook een vlekkeloze coördinatie van horecafaciliteiten, zoals Henk Patat om de vele bezoekers te bedienen.