x

OVER ONS

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Hofstad Boekingen is het boekingsbureau van de Hofstad. Al onze artiesten komen uit de regio, en weten een gezellig feestje neer te zetten.

Onze missie

Onze missie

Onze missie is om onderscheidende en kwalitatieve artiesten uit de Hofstad aan te bieden. Waaronder ook nieuw, jong en onontdekt talent.

Wat doen wij ?

Wat doen wij ?

Wij als Hofstad Boekingen kunnen uw evenement voorzien van artiest, geluid, licht en fotograaf. Geen bruiloft-, verjaardag-, bedrijfs- feest is ons te groot, en natuurlijk de beste artiesten uit de Hofstad speciaal voor u!

ONZE SERVICES

Bij Hofstad Boekingen boekt u de beste en gezelligste artiesten uit de regio.
Ook kunnen wij uw feest verzorgen van geluid, verlichting en fotograaf.


De door u geboekte artiesten kunnen uw feest of evenement promoten over hun eigen social media kanaal, zo kunt u uw feest onder de aandacht brengen van de vele fans.

Branding


Hofstad boekingen is een ervaren boekingsbureau, met originele artiesten, dj's, presentatoren en eigen evenementen

Ervaring


Wij bij Hofstad boekingen bieden enkel goede en ervaren artiesten, geluid, licht, fotograaf en promotie. Zo bent u verzekerd van een top feest.

Kwaliteit


Wij bieden een groot aantal artiesten aan die u gemakkelijk en tegelijkertijd kunt boeken. Ook werken wij samen met verschillende partners zoals Henk Patat.

Voordelen

ONS TEAM

Wesley van de Leur

Wesley van de Leur

Wesley van de Leur geboren in 1981. Jaren werkzaam geweest in de horeca en tot 2017 een eigen restaurant gehad in Scheveningen (Pasta Company) Daarbij heb ik ook talloze feesten georganiseerd in en om de Hofstad. Met eigen dinershows, cd presentatie's en diverse muzikale borrels. Met artiesten zoals Mike Peterson, Francois Pieters, Bertha Verbeek en het feestduo Side kick. Onder de naam w81photography ben ik begonnen met fotografie waar mijn passie ligt. Na een korte ontmoeting met Freddy vroeg hij foto's te komen maken bij de Ladies Night Den Haag en bij ADO Den Haag businessclub. In 2015 kwamen er geregeld opdrachten binnen vanuit de artiestenwereld. Van flyer ontwerp, visitekaartjes tot het maken van cd covers. Met de verkoop van het restaurant en oog op de toekomst zijn Freddy en ik rond de tafel gegaan om zaken als Artiestenreizen, Ladies Night en Vrienden van ADO samen te gaan voortzetten.

Freddy van den Bergh

Freddy van den Bergh

Mijn naam is Freddy van den Bergh. Sinds 2003 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van Eye-C Multimedia.

Danny van den Bergh

Danny van den Bergh

Bij Hofstad Boekingen handel ik alle aanvragen af van opdrachtgevers die één van onze exclusieve artiesten, dj's, bands en entertainers willen boeken voor hun evenement. Ik verzorg alle administratieve werkzaamheden voor de planningen en agenda's voor onze artiesten. Ook bied ik zowel onze opdrachtgevers als onze artiesten de nodige ondersteuning voor, tijdens en na een boeking of optreden. Mijn missie is om onderscheidende events en kwalitatieve artiesten uit de Hofstad aan te bieden. Dit kunnen exclusieve artiesten zijn, maar ook nieuw en onontdekt talent. Bent u op zoek naar een artiest voor uw evenement? U kunt bij ons terecht voor verschillende artiesten, zoals Hollandse feest zangers, entertainers en DJ's. Of bent u juist op zoek naar een band met een Spaanse repertoire? Neem contact met mij op. Ik regel het voor u. Voor ieder evenement, groot of klein, kunnen wij ook het geluid, de verlichting of een foto-/videograaf voor u regelen. Zo kunt u de kostbare momenten professioneel vastleggen!

REVIEWS

Rijschool Fly-Over

"Artiesten geboekt voor onze opening van ons nieuwe filiaal in Zoetermeer, alles top geregeld!"

Rijschool Fly-Over

Theo Vuyk

Volg ons op Facebook