Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Onze showcases

Eventmanagement showcase vroeger was je anders

Vroeger Was Je Anders XXL

15 april 2024

Zaterdag 13 april was de 4e succesvolle editie van Vroeger Was Je Anders XXL. Met een geweldig decor en een schitterende line-up was het een gouden avond vol onvergetelijke momenten.

Bekijk de showcase
Eventmanagement Kingsworld filmpje

Kingsworld Den Haag

28 juli 2023

Ontdek waarom onze line-up voor het Huis van Oranje op Kingsworld zo’n groot succes was en boek vandaag nog jouw volgende onvergetelijke act.

Bekijk de showcase
Boekingsbureau Janah and the gypsies

Janah and The Gypsies

27 juli 2023

Janah Louard and The Gypsies in Hilversum was een succes. Dit bijzondere evenement werd met succes georganiseerd door het ervaren team van Hofstad Boekingen.

Bekijk de showcase
Project bekijken

Wij maken jouw evenement onvergetelijk

Bij Hofstad Boekingen zijn we trots op onze zorgvuldig samengestelde selectie van artiesten, bands, DJ’s en entertainers. Onze artiesten zijn niet alleen buitengewoon getalenteerd, maar ze brengen ook een onmiskenbare energie en passie naar elk optreden. Of je nu op zoek bent naar live muziek voor je bruiloft of een spectaculaire DJ voor je feest, je zult zeker vinden wat je zoekt bij Hofstad Boekingen.

Ontdek de veelzijdigheid van ons aanbod door onze showcases te bekijken. Deze showcases bieden jou een voorproefje van de onvergetelijke ervaringen die onze artiesten en entertainers te bieden hebben. Laat je inspireren door de live optredens en krijg een glimp van hoe zij jouw speciale gelegenheid kunnen transformeren tot een onvergetelijk moment.

Samen sparren?

Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte artiest of entertainment optie die past bij jouw unieke behoeften en visie. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, Hofstad Boekingen heeft zangers en zangeressen die jouw verwachtingen overtreffen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Hofstad Boekingen jouw volgende evenement spectaculair kan maken met de gouden formule.

Over ons wie wij zijn

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Freddy en Danny van den Bergh

    *Verplichte velden

    Mogen we je bellen of mailen?