Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Danny Zuijderwijk boeken, de zanger met een divers muziekrepertoire

Danny Zuijderwijk, een getalenteerde Nederlandstalige zanger die zijn carrière startte in 2010. Hij valt op door zijn diverse muzikale repertoire, dat uiteenloopt van emotionele ballads tot opzwepende feestnummers.

Boek Danny Zuijderwijk ook i.c.m DJ of Live Band

Vragen? Contact Danny!

Danny Zuijderwijk boeken

Danny Zuijderwijk is een Nederlandstalige zanger die sinds 2010 actief is in de muziekindustrie. Geboren in 1987 in Delft en opgegroeid in het Westland, toonde Danny al vroeg een passie voor entertainment. Zijn jeugd was gevuld met optredens bij playbackshows en toneelstukken op school, wat uiteindelijk leidde tot zijn carrière op het echte podium.

Zanger Danny Zuijderwijk inhuren

In 2010 zette Danny zijn eerste stappen in de muziekwereld. Zijn muzikale reis begon echt vorm te krijgen in 2012 toen hij zijn eerste album uitbracht. Deze vroege werken lieten zijn talent en veelzijdigheid zien, waardoor hij snel een loyale fanbase opbouwde.

Genre muziek: Nederlandstalig

Danny Zuijderwijk prijs en boeken
Danny Zuijderwijk prijs en boeken

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor Danny Zuijderwijk. Of bel ons direct, ook ’s avonds en in het weekend, voor de scherpste prijs!

Prijs (vanaf)Op aanvraag
Tijdsduur30 minuten
TechniekA- of M-set

Danny Zuijderwijk inhuren voor een feestje

Na verschillende succesvolle singles en twee albums, besloot Danny in 2019 zijn muzikale richting te vernieuwen. Hij richtte zijn eigen platenlabel, Drop Music, op en begon aan een reeks nieuwe projecten. Zijn derde single onder dit label, ‘Hier bij mij’, werd uitgebracht op 12 februari 2021. Deze ballad markeerde een significante verandering in zijn muzikale stijl, waarbij hij meer gevoelige en emotionele thema’s verkende.

Nederlandse artiest boeken

‘Geef je de nacht nog aan mij’, uitgebracht na een tweejarenplan, toonde zijn vernieuwde focus op originele muziek. Dit nummer werd geboren uit zijn samenwerking met Ger Oerlemans en tekstschrijver Hans Louws, en markeerde een terugkeer naar de muziekindustrie met een frisse, zomerse uptempo vibe.

danny zuijderwijk artiest op jou feestje

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Danny Zuijderwijk Video & Muziek

Wij regelen jouw event

1. Kies jouw entertainment

Verken onze diverse artiesten en vind het perfecte entertainment voor jouw evenement! Zangers, zangeressen, bands of DJ’s, wij maken elk feest uniek en onvergetelijk met Hofstad Boekingen!

2. Ontvang je voorstel

Heb je een keuze gemaakt? Wij sturen je een offerte! We houden rekening met jouw wensen en budget om een perfecte match te garanderen. Heb je vragen of speciale verzoeken, wij helpen je!

3. Klaar, alles geregeld!

Na de afstemming van details, zit jouw werk erop; wij regelen de rest! Van techniek tot artiestencontact, wij managen alles. Zo kun jij genieten. Bereid je voor op een avond vol dans, plezier en mooie herinneringen!

Danny Zuijderwijk boeken
Danny Zuijderwijk boeken

Zijn nieuwste nummer, ‘Als ik jou zie’, uitgebracht in 2023, bevestigt zijn plaats als een dynamische en evoluerende artiest in de Nederlandse muziekscene. Zijn muziek blijft resoneren met een breed publiek en hij blijft zichzelf heruitvinden, terwijl hij trouw blijft aan zijn passie voor muziek en entertainment. Danny Zuijderwijk blijft een inspiratie voor beginnende muzikanten en een geliefde figuur onder zijn fans.

Extra opties

Bij het boeken van Danny Zuijderwijk bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden.

BOEK IN COMBINATIE MET JANAH AND THE GYPSIES

Boek Janah and the Gypsies voor een unieke muzikale ervaring op je evenement. Met hun mix van flamenco, rhumba en gypsy fiesta zorgen ze voor een authentieke Spaanse sfeer. Combineer hun act met andere entertainment voor een onvergetelijke avond.

BOEK IN COMBINATIE MET EEN BEKENDE DJ

Combineer live muziek met de beats van een bekende DJ voor een dynamisch evenement. Deze mix biedt een balans tussen emotionele live optredens en elektronische klanken. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring voor je gasten voor je bijvoorbeeld je bedrijfsfeest.

BOEK IN COMBINATIE MET DJ EN ZANGER

Verrijk je evenement door zowel een DJ als een live zanger te boeken. De DJ brengt ritmische beats terwijl de artiest een persoonlijke touch toevoegt met live performance. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale mix die elk publiek zal boeien.

BOEK IN COMBINATIE MET LICHT, GELUID, FOTO EN VIDEO

De gouden formule combineert licht, geluid, foto en video voor een totaalbeleving. De juiste belichting en geluid versterken de sfeer, terwijl foto en video elk moment vastleggen. Zo creëer je een onvergetelijke ervaring die gasten keer op keer kunnen herbeleven.

Danny Zuijderwijk wordt vaak geboekt i.c.m. andere artiesten

Bij het boeken van Danny Zuijderwijk bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden.

Entertainment

€4.995,00

Samantha Steenwijk

Samantha raakt de juiste snaar bij haar publiek met haar vrolijke en emotionele nummers.

Entertainment

€5.950,00

John West

John West is echt dé feestzanger van Nederland, hij pakt het podium in met zijn hits die iedereen laten meezingen.

Entertainment

€1.995,00

Mike Peterson

Maak kennis met Mike Peterson. Hij is een allround artiest die zich comfortabel voelt in verschillende muzikale stijlen.

Zanger

€1.495,00

Janah Louard

Janah Louard een ware entertainer met een krachtige stem. Hij zingt in het Nederlands, Engels en Spaans.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

  *Verplichte velden

  Mogen we je bellen of mailen?

  Boek de artiesten en wij regelen je evenement

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw evenement van A tot Z te organiseren, zoek dan niet verder. Hofstad Boekingen heeft de gouden formule voor het organiseren van onvergetelijke evenementen.

  We zijn trots dat we al drie jaar de line-up van Kingsworld Den Haag mogen verzorgen. Dit evenement is een bewijs van onze expertise en passie voor het vak. Van de planning en logistiek tot de technische ondersteuning en het beheer op de dag zelf, Hofstad Boekingen zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

  Wij verzorgen de artiesten, maar ook de horeca

  Hofstad Boekingen is niet zomaar een evenementenorganisator; we zijn dé partner die elk facet van jouw evenement kan beheren, van het podium tot het proosten met een glas.

  Een uitstekend voorbeeld van onze veelzijdigheid en expertise is de organisatie van de wielerronde in Kwintsheul. Dit evenement vereiste niet alleen het regelen van topartiesten voor entertainment, maar ook een vlekkeloze coördinatie van horecafaciliteiten, zoals Henk Patat om de vele bezoekers te bedienen.