Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dave Fisser boeken, de pianist en zanger

Dave Fisser is sinds zijn zeventiende actief als zanger en pianist. Hij heeft in bands zoals De Knappe Mannenband en De Rockenjagers gespeeld. Zijn solo-avontuur, Captain Midnight's Piano Party, begon in 2008 na een succesvol solo-optreden bij een evenement van voetbalclub Quick in Den Haag, wat de aanzet gaf tot zijn individuele act.

Boek Dave Fisser ook i.c.m DJ of Live Band

Vragen? Contact Danny!

Dave Fisser boeken

Als programmeur van diverse evenementen, waaronder de Vlietdagen en Koningsdag, is Dave een centrale figuur in de lokale evenementenscene. Zijn alter ego, Midnight Madness, is een solo pianoshow die bekend staat om het hoge feest-, dans- en meezinggehalte, waarbij hij veel verschillende hits ten gehore brengt.

Zanger Dave Fisser inhuren

Captain Midnight XL, de uitgebreide versie van Dave zijn act met live band, zangeressen en blazers, heeft het podium gedeeld met bekende artiesten als Xander de Buisonjé, Berget Lewis en Shirma Rouse. Met een drukke agenda heeft Dave het afgelopen jaar naar schatting honderd optredens verzorgd, zowel solo als met de band. Hij is een vaste waarde op grote regionale evenementen.

Genre muziek: Nederlandstalig, Engelstalig

Dave Fisser prijs en boeken
Dave Fisser prijs en boeken

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor Dave Fisser. Of bel ons direct, ook ’s avonds en in het weekend, voor de scherpste prijs!

Prijs (vanaf)€1.250,00
Tijdsduur30 minuten
TechniekA- of M-set

Dave Fisser inhuren voor een feestje

Dave’s ondernemersgeest leidde hem tot het oprichten van een evenementenbureau dat niet alleen optreedt als artiest, maar ook de volledige technische en logistieke kant van evenementen verzorgt. Zijn passie voor de lokale gemeenschap komt tot uiting in zijn inzet voor het behoud van culturele evenementen in Leidschendam-Voorburg. Een van zijn initiatieven, A Walk in the Park, is ondanks een regenachtige start, uitgegroeid tot een succesvol evenement met een uitstekende opkomst. Fisser heeft ook het Festival Unlimited opgezet, een festival speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking, dat een combinatie van sport en cultuur biedt.

Nederlandse zanger en band boeken

De Captain Midnight Band, geleid door Dave, is meer dan een coverband; het is een unieke combinatie van een partycoverband en een opzwepende pianoshow. Met een zeskoppige basisbezetting en de mogelijkheid om bekende gastartiesten te laten optreden, biedt de band een onvergetelijke ervaring voor elk evenement.

dave fisser op jou feestje

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Dave Fisser Video & Muziek

dave fisser muziek en video

Wij regelen jouw event

1. Kies jouw entertainment

Verken onze diverse artiesten en vind het perfecte entertainment voor jouw evenement! Zangers, zangeressen, bands of DJ’s, wij maken elk feest uniek en onvergetelijk met Hofstad Boekingen!

2. Ontvang je voorstel

Heb je een keuze gemaakt? Wij sturen je een offerte! We houden rekening met jouw wensen en budget om een perfecte match te garanderen. Heb je vragen of speciale verzoeken, wij helpen je!

3. Klaar, alles geregeld!

Na de afstemming van details, zit jouw werk erop; wij regelen de rest! Van techniek tot artiestencontact, wij managen alles. Zo kun jij genieten. Bereid je voor op een avond vol dans, plezier en mooie herinneringen!

Dave Fisser boeken
Dave Fisser boeken

Dave transformeerde zijn oude piano met een frisse verflaag en enkele technische aanpassingen in een indrukwekkende hitmachine. Hij spendeerde uren in de studio om meer dan 300 populaire hits aan te passen, zodat hij een hele avond lang in een energiek ritme kon spelen en inspelen op de wensen van zijn publiek. Met deze voorbereiding was Midnight Madness gereed om elke gelegenheid om te toveren in een bruisend feest.

Extra opties

Bij het boeken van Dave Fisser bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden.

BOEK IN COMBINATIE MET JANAH AND THE GYPSIES

Boek Janah and the Gypsies voor een unieke muzikale ervaring op je evenement. Met hun mix van flamenco, rhumba en gypsy fiesta zorgen ze voor een authentieke Spaanse sfeer. Combineer hun act met andere entertainment voor een onvergetelijke avond.

BOEK IN COMBINATIE MET EEN BEKENDE DJ

Combineer live muziek met de beats van een bekende DJ voor een dynamisch evenement. Deze mix biedt een balans tussen emotionele live optredens en elektronische klanken. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring voor je gasten voor je bijvoorbeeld je bedrijfsfeest.

BOEK IN COMBINATIE MET DJ EN ZANGER

Verrijk je evenement door zowel een DJ als een live zanger te boeken. De DJ brengt ritmische beats terwijl de artiest een persoonlijke touch toevoegt met live performance. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale mix die elk publiek zal boeien.

BOEK IN COMBINATIE MET LICHT, GELUID, FOTO EN VIDEO

De gouden formule combineert licht, geluid, foto en video voor een totaalbeleving. De juiste belichting en geluid versterken de sfeer, terwijl foto en video elk moment vastleggen. Zo creëer je een onvergetelijke ervaring die gasten keer op keer kunnen herbeleven.

Dave Fisser wordt vaak geboekt i.c.m. andere artiesten

Dave Fisser is een graag geziene artiest, die geregeld samen optreedt en het podium deelt met andere bekende Nederlandstalige zangers. Bij Hofstad Boekingen bieden we een breed scala aan artiesten aan, waaronder:

Entertainment

€4.995,00

Samantha Steenwijk

Samantha raakt de juiste snaar bij haar publiek met haar vrolijke en emotionele nummers.

Entertainment

€5.950,00

John West

John West is echt dé feestzanger van Nederland, hij pakt het podium in met zijn hits die iedereen laten meezingen.

Entertainment

€1.995,00

Mike Peterson

Maak kennis met Mike Peterson. Hij is een allround artiest die zich comfortabel voelt in verschillende muzikale stijlen.

Zanger

€1.495,00

Janah Louard

Janah Louard een ware entertainer met een krachtige stem. Hij zingt in het Nederlands, Engels en Spaans.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

dave fisser direct contact

  *Verplichte velden

  Mogen we je bellen of mailen?

  Boek de artiesten en wij regelen je evenement

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw evenement van A tot Z te organiseren, zoek dan niet verder. Hofstad Boekingen heeft de gouden formule voor het organiseren van onvergetelijke evenementen.

  We zijn trots dat we al drie jaar de line-up van Kingsworld Den Haag mogen verzorgen. Dit evenement is een bewijs van onze expertise en passie voor het vak. Van de planning en logistiek tot de technische ondersteuning en het beheer op de dag zelf, Hofstad Boekingen zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

  Wij verzorgen de artiesten, maar ook de horeca

  Hofstad Boekingen is niet zomaar een evenementenorganisator; we zijn dé partner die elk facet van jouw evenement kan beheren, van het podium tot het proosten met een glas.

  Een uitstekend voorbeeld van onze veelzijdigheid en expertise is de organisatie van de wielerronde in Kwintsheul. Dit evenement vereiste niet alleen het regelen van topartiesten voor entertainment, maar ook een vlekkeloze coördinatie van horecafaciliteiten, zoals Henk Patat om de vele bezoekers te bedienen.