Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Quido van de Graaf boeken, de muzikale reis van een Haagse ster

Quido van de Graaf is het toonbeeld van een artiest wiens muzikale roots diep verankerd liggen in familietradities en persoonlijke passie. Geboren in Den Haag en van jongs af aan gevoed met de klanken van zijn zingende opa, stond zijn pad onmiskenbaar in het teken van muziek.

Boek Quido van de Graaf ook i.c.m DJ of Live Band

Vragen? Contact Danny!

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf, geboren in Den Haag, werd praktisch in de wieg al geconfronteerd met muziek dankzij zijn grootvader Aja, die zowel zijn inspiratie als leermeester was. Voor een prijs van €1.995 biedt Quido een 30 minuten durende show.

Hoewel zijn opa overleed voor Quido’s muzikale doorbraak, droeg zijn eerste single ‘Pluk de dag’ de invloeden van zijn opvoeding met zich mee en werd met veel enthousiasme ontvangen in Scheveningen.

Zanger Quido van de Graaf inhuren

In 2012 zag zijn eerste album ‘Zo alleen’ het licht, met nummers die Quido’s talent bevestigden. Na zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in 2013, nam zijn bekendheid toe, wat resulteerde in een stroom aan optredens door heel Nederland. Zijn single ‘Alles wat ik doe’ uit 2014, vestigde hem als de huiszanger van ‘Jantjes Verjaardag’ in Amsterdam, wat zijn populariteit verder vergrootte.

Genre muziek: Nederlandstalig

Quido van de Graaf prijs en boeken: Snel en eenvoudig
Quido van de Graaf prijs en boeken: Snel en eenvoudig

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor Quido van de Graaf. Of bel ons direct, voor de scherpste prijs!

Prijs (vanaf)€1.995,00
Tijdsduur30 minuten
TechniekA- of M-set

Quido van de Graaf boeken voor een feestje

Quido’s muzikale reis nam een serieuze wending met de release van ‘Geef me vannacht’ in 2017, een cover die hem erkenning opleverde als Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Zijn platencontract bij Studio One in 2018 markeerde een nieuwe fase in zijn carrière, net als zijn opmerkelijke deelname aan ‘The Voice of Holland’ waar hij de halve finale haalde.

Nederlandse artiest boeken

Zijn eerste single bij Studio One, ‘Hier bij jou’, uitgebracht in 2019, werd gevolgd door een uitverkocht live-concert in Schouwburg Amstelveen en de release van zijn live-album. Quido blijft de Nederlandse muziekscène verrijken met zijn unieke sound, zoals blijkt uit zijn recente singles en de succesvolle samenwerking met Tino Martin. Zijn liefde voor muziek en zijn vermogen om mensen te raken met zijn stem, maken hem een geliefde artiest in de Nederlandse muziekwereld.

Quido van der graaf op jou feest

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Quido van de Graaf Video & Muziek

Quido van der graaf live

Wij regelen jouw event

1. Kies jouw entertainment

Verken onze diverse artiesten en vind het perfecte entertainment voor jouw evenement! Zangers, zangeressen, bands of DJ’s, wij maken elk feest uniek en onvergetelijk met Hofstad Boekingen!

2. Ontvang je voorstel

Heb je een keuze gemaakt? Wij sturen je een offerte! We houden rekening met jouw wensen en budget om een perfecte match te garanderen. Heb je vragen of speciale verzoeken, wij helpen je!

3. Klaar, alles geregeld!

Na de afstemming van details, zit jouw werk erop; wij regelen de rest! Van techniek tot artiestencontact, wij managen alles. Zo kun jij genieten. Bereid je voor op een avond vol dans, plezier en mooie herinneringen!

Quido van de Graaf boeken
Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf is regelmatig te zien op podia door het hele land, vaak als voorprogramma van bekende artiesten zoals Jan Smit, Gerard Joling, Gordon en Wolter Kroes. Terwijl hij zijn eigen muzikale identiteit verder ontwikkelde, vond hij in 2017 de perfecte match met een prachtige cover van George Benson’s ‘Geef me vannacht’. Deze uitvoering markeerde een keerpunt en verstevigde zijn artiestenprofiel aanzienlijk.

Extra opties voor het huren van Quido van de Graaf

Bij het boeken van Quido van de Graaf bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden.

BOEK IN COMBINATIE MET JANAH AND THE GYPSIES

Boek Janah and the Gypsies voor een unieke muzikale ervaring op je evenement. Met hun mix van flamenco, rhumba en gypsy fiesta zorgen ze voor een authentieke Spaanse sfeer. Combineer hun act met andere entertainment voor een onvergetelijke avond.

BOEK IN COMBINATIE MET EEN BEKENDE DJ

Combineer live muziek met de beats van een bekende DJ voor een dynamisch evenement. Deze mix biedt een balans tussen emotionele live optredens en elektronische klanken. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring voor je gasten voor je bijvoorbeeld je bedrijfsfeest.

BOEK IN COMBINATIE MET DJ EN ZANGER

Verrijk je evenement door zowel een DJ als een live zanger te boeken. De DJ brengt ritmische beats terwijl de artiest een persoonlijke touch toevoegt met live performance. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale mix die elk publiek zal boeien.

BOEK IN COMBINATIE MET LICHT, GELUID, FOTO EN VIDEO

De gouden formule combineert licht, geluid, foto en video voor een totaalbeleving. De juiste belichting en geluid versterken de sfeer, terwijl foto en video elk moment vastleggen. Zo creëer je een onvergetelijke ervaring die gasten keer op keer kunnen herbeleven.

Quido van de Graaf wordt vaak geboekt i.c.m. andere artiesten

Quido van de Graaf is een graag geziene artiest, die geregeld samen optreedt en het podium deelt met andere bekende Nederlandstalige zangers. Bij Hofstad Boekingen bieden we een breed scala aan artiesten aan, waaronder:

Entertainment

€4.995,00

Samantha Steenwijk

Samantha raakt de juiste snaar bij haar publiek met haar vrolijke en emotionele nummers.

Entertainment

€5.950,00

John West

John West is echt dé feestzanger van Nederland, hij pakt het podium in met zijn hits die iedereen laten meezingen.

Entertainment

€1.995,00

Mike Peterson

Maak kennis met Mike Peterson. Hij is een allround artiest die zich comfortabel voelt in verschillende muzikale stijlen.

Zanger

€1.495,00

Janah Louard

Janah Louard een ware entertainer met een krachtige stem. Hij zingt in het Nederlands, Engels en Spaans.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Quido van der graaf direct boeken

  *Verplichte velden

  Mogen we je bellen of mailen?

  Boek de artiesten en wij regelen je evenement

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw evenement van A tot Z te organiseren, zoek dan niet verder. Hofstad Boekingen heeft de gouden formule voor het organiseren van onvergetelijke evenementen.

  We zijn trots dat we al drie jaar de line-up van Kingsworld Den Haag mogen verzorgen. Dit evenement is een bewijs van onze expertise en passie voor het vak. Van de planning en logistiek tot de technische ondersteuning en het beheer op de dag zelf, Hofstad Boekingen zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

  Wij verzorgen de artiesten, maar ook de horeca

  Hofstad Boekingen is niet zomaar een evenementenorganisator; we zijn dé partner die elk facet van jouw evenement kan beheren, van het podium tot het proosten met een glas.

  Een uitstekend voorbeeld van onze veelzijdigheid en expertise is de organisatie van de wielerronde in Kwintsheul. Dit evenement vereiste niet alleen het regelen van topartiesten voor entertainment, maar ook een vlekkeloze coördinatie van horecafaciliteiten, zoals Henk Patat om de vele bezoekers te bedienen.