Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Leonique, de veelzijdige saxofoniste boeken

Saxofoniste Leonique is een Nederlandse saxofoniste die haar roots heeft in Den Haag en momenteel haar thuis vindt in Soest. Haar muzikale reis begon al op jonge leeftijd, waar ze werd aangetrokken door de krachtige klanken van de saxofoon.

Boek saxofoniste Leonique ook i.c.m DJ of Live Band

Vragen? Contact Danny!

Saxofoniste huren voor jouw event

Leonique Scholman, een getalenteerde Nederlandse saxofoniste, staat bekend om haar melodieus, funky en soulvol geluid. Ze brengt met haar saxofoon een uniek element naar elk evenement, waarbij ze gegarandeerd de sfeer verhoogt. Ze is beschikbaar voor optredens van 30 minuten, met prijs op aanvraag. Geleidelijk groeide haar passie voor muziek en haar liefde voor dit specifieke instrument.

Saxofoniste Leonique boeken: Snel en eenvoudig

Gedurende haar jeugd ontwikkelde Leonique haar vaardigheden als saxofoniste en haar toewijding aan het instrument werd steeds sterker. Ze verkende verschillende muziekstijlen en speelde in diverse formaties, vooral tijdens haar studententijd. Na het behalen van haar diploma besloot Leonique om haar muzikale reis voort te zetten. Ze besloot een opleiding in Jazz en Pop te volgen aan de Schumann Akademie en daarnaast vakken te volgen aan het Conservatorium Utrecht. Deze stap markeerde een belangrijk keerpunt in haar loopbaan, waarbij ze nieuwe vaardigheden als saxofoniste verder ontwikkelde. Dit opende deuren naar nieuwe mogelijkheden en ervaringen.

Genre muziek: Soul, jazz, funk, R&B, Pop, House, Lounge

Leonique scholman boeken
Saxofoniste Leonique prijs en boeken: Snel en eenvoudig
Saxofoniste Leonique prijs en boeken: Snel en eenvoudig

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor Saxofoniste Leonique. Of bel ons direct, voor de scherpste prijs!

Prijs (vanaf)Prijs op aanvraag
TijdsduurTijdsduur 30 minuten
TechniekTechniek A- of M-set

Saxofoniste inhuren voor een gezellige avond

Tegenwoordig is Leonique voornamelijk actief in de elektronische muziekscene, waar ze samenwerkt met DJ’s in diverse stijlen. Leonique’s onderscheidende funky en soulvol geluid voegen een uniek element toe aan de housemuziek. Zo speelt ze live mee met houseplaten en integreert moeiteloos instrumentale elementen uit genres zoals Funk, Soul, Hiphop en Latin. Met haar veelzijdigheid en ervaring in diverse muziekstijlen, van house tot funk en soul, kan ze naadloos samenwerken met elke artiest of DJ om een unieke en memorabele sfeer te creëren. 

Nederlandse saxofoniste boeken

In 2019 bracht Leonique Scholman haar talent ten gehore voor een groot publiek op het festival Crazy Wonderland. Dit evenement bood haar een podium om haar melodische en funky spel, samen met haar soulvolle geluid, te laten schitteren voor een enthousiast publiek. Dit optreden markeerde een belangrijk moment in haar carrière, waar ze haar talent kon tonen en haar naam kon vestigen binnen de muziekscene. 

Leonique scholman

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Wij regelen jouw event

1. Kies jouw entertainment

Verken onze diverse artiesten en vind het perfecte entertainment voor jouw evenement! Zangers, zangeressen, bands of DJ’s, wij maken elk feest uniek en onvergetelijk met Hofstad Boekingen!

2. Ontvang je voorstel

Heb je een keuze gemaakt? Wij sturen je een offerte! We houden rekening met jouw wensen en budget om een perfecte match te garanderen. Heb je vragen of speciale verzoeken, wij helpen je!

3. Klaar, alles geregeld!

Na de afstemming van details, zit jouw werk erop; wij regelen de rest! Van techniek tot artiestencontact, wij managen alles. Zo kun jij genieten. Bereid je voor op een avond vol dans, plezier en mooie herinneringen!

Saxofoniste Leonique
Saxofoniste Leonique

Saxofoniste Leonique blijft streven naar muzikale vernieuwing en het raken van haar publiek, of het nu is door hen op de dansvloer te krijgen of door hen te ontroeren met haar soulvolle klanken. Met haar unieke talent en vastberadenheid is ze een opvallende en geliefde figuur in de Nederlandse muziekscene. Deze talentvolle saxofoniste zal gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen, of het nu gaat om een clubavond, een bruiloft of een festival.

Extra opties

Bij het inhuren van saxofoniste Leonique bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden. 

BOEK IN COMBINATIE MET JANAH AND THE GYPSIES

Boek Janah and the Gypsies voor een unieke muzikale ervaring op je evenement. Met hun mix van flamenco, rhumba en gypsy fiesta zorgen ze voor een authentieke Spaanse sfeer. Combineer hun act met andere entertainment voor een onvergetelijke avond.

BOEK IN COMBINATIE MET EEN BEKENDE DJ

Combineer live muziek met de beats van een bekende DJ voor een dynamisch evenement. Deze mix biedt een balans tussen emotionele live optredens en elektronische klanken. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring voor je gasten voor je bijvoorbeeld je bedrijfsfeest.

BOEK IN COMBINATIE MET DJ EN ZANGER

Verrijk je evenement door zowel een DJ als een live zanger te boeken. De DJ brengt ritmische beats terwijl de artiest een persoonlijke touch toevoegt met live performance. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale mix die elk publiek zal boeien.

BOEK IN COMBINATIE MET LICHT, GELUID, FOTO EN VIDEO

De gouden formule combineert licht, geluid, foto en video voor een totaalbeleving. De juiste belichting en geluid versterken de sfeer, terwijl foto en video elk moment vastleggen. Zo creëer je een onvergetelijke ervaring die gasten keer op keer kunnen herbeleven.

Saxofoniste Leonique wordt vaak geboekt i.c.m. andere artiesten

Saxofoniste Leonique is een graag geziene artiest, die geregeld samen optreedt en het podium deelt met andere bekende Nederlandstalige zangers. Bij Hofstad Boekingen bieden we een breed scala aan artiesten aan, waaronder:

Entertainment

€4.995,00

Samantha Steenwijk

Samantha raakt de juiste snaar bij haar publiek met haar vrolijke en emotionele nummers.

Entertainment

€5.950,00

John West

John West is echt dé feestzanger van Nederland, hij pakt het podium in met zijn hits die iedereen laten meezingen.

Entertainment

€1.995,00

Mike Peterson

Maak kennis met Mike Peterson. Hij is een allround artiest die zich comfortabel voelt in verschillende muzikale stijlen.

Zanger

€1.495,00

Janah Louard

Janah Louard een ware entertainer met een krachtige stem. Hij zingt in het Nederlands, Engels en Spaans.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

leonique scholman saxofonist

  *Verplichte velden

  Mogen we je bellen of mailen?

  Boek de artiesten en wij regelen je evenement

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw evenement van A tot Z te organiseren, zoek dan niet verder. Hofstad Boekingen heeft de gouden formule voor het organiseren van onvergetelijke evenementen.

  We zijn trots dat we al drie jaar de line-up van Kingsworld Den Haag mogen verzorgen. Dit evenement is een bewijs van onze expertise en passie voor het vak. Van de planning en logistiek tot de technische ondersteuning en het beheer op de dag zelf, Hofstad Boekingen zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

  Wij verzorgen de artiesten, maar ook de horeca

  Hofstad Boekingen is niet zomaar een evenementenorganisator; we zijn dé partner die elk facet van jouw evenement kan beheren, van het podium tot het proosten met een glas.

  Een uitstekend voorbeeld van onze veelzijdigheid en expertise is de organisatie van de wielerronde in Kwintsheul. Dit evenement vereiste niet alleen het regelen van topartiesten voor entertainment, maar ook een vlekkeloze coördinatie van horecafaciliteiten, zoals Henk Patat om de vele bezoekers te bedienen.