x
D

Drive In Show Boeken

Drive In Show Boeken

Artiesten of DJ’s boeken bij Hofstad Boekingen

Hofstad Boekingen is hét ervaren boekingsbureau uit de Hofstad, met onder andere artiesten, DJ’s, presentatoren en eigen evenementen. Bij ons kunt u eenvoudig artiesten boeken uit de regio. Wilt u dat wij alles voor u verzorgen? Kies dan voor onze Drive In Show. Geen bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest is voor ons te groot. Onze missie is om onderscheidende en kwalitatieve artiesten uit de Hofstad aan te bieden, waaronder nieuw en onontdekt talent. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om al uw bijzondere momenten vast te leggen middels het inhuren van een foto- of videograaf. Bijna al onze artiesten zijn geboren in Den Haag. Zijn ze niet geboren in Den Haag? Dan wonen ze nu in of rondom Den Haag. Al onze artiesten weten hoe ze een gezellig feestje neer moeten zetten. Hofstad Boekingen is hét boekingsbureau van de Hofstad.

 

Drive In Show boeken bij Hofstad Boekingen

Op veel locaties is geen apparatuur aanwezig waarop de DJ zijn of haar muziek kan afspelen. In dit geval kunnen DJ´s ervoor kiezen om hun eigen apparatuur mee te nemen naar de locatie. Zo kan de locatie worden omgetoverd tot een ware feestlocatie. Dit noemen ze ook wel een Drive In Show. Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u één of meerdere artiesten boeken? Kies dan voor onze Drive In Show met een avondvullend programma. Het geluid, licht, apparatuur en uiteraard de artiest worden door ons geregeld. Wij zorgen er met behulp van een geluidstechnicus voor dat het licht en geluid wordt afgestemd op het aantal personen. Kortom, wij verzorgen uw hele evenement van A tot Z.

 

artiest-hofstadboekingen-event-denhaag-outdoor

Breed aanbod aan artiesten

Wij hebben een breed aanbod aan artiesten met muziek uit verschillende genres. Er is dus voor ieder wat wils. Bij ons bent u verzekerd van een breed muziekrepertoire. Zo is het mogelijk om geheel naar wens een eigen line-up samen te stellen, inclusief entertainers of presentatoren. alle artiesten hebben jarenlange ervaring met muziek, presenteren en het draaien. Door ons grote aanbod aan artiesten kunt u makkelijk de juiste artiest voor uw evenement vinden. Onze artiesten zetten uw evenement helemaal op zijn kop! Bijna al onze artiesten hebben jarenlang podiumervaring in de muziekbranche. Onze artiesten kunnen Nederlands-, Engels- en zelf Spaanstalige hits zingen. 

 

Drive In Shows, DJ’s of artiesten boekt u bij Hofstad Boekingen

Bij ons bent u verzekerd van een top evenement. Al onze artiesten zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij ontzorgen u volledig, desgewenst regelen wij het licht en geluid, maar ook voor professionele foto/videografie en voor de promotie van het evenement kunt u bij ons terecht. Wilt u een DJ, artiest of exclusieve artiesten boeken? Plaats gemakkelijk online uw boeking via onze website.  Wij zullen allereerst uw wensen inventariseren om een volledig op maat gemaakte offerte voor uw show of event samen te stellen. Voor vragen over het organiseren van evenementen en boekingen van artiesten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 088-0702070 of info@hofstadboekingen.nl

Heeft u binnenkort iets te vieren? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen gaan we aan tafel om uw wensen te bespreken!

 

event-hofstadboekingen-denhaag-outdoor

Reacties zijn gesloten.