Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Popy basily
17 augustus 2023 | Hofstad Boekingen

Drive In Show boeken

Hofstad Boekingen is hét ervaren boekingsbureau uit de Hofstad, met onder andere artiesten, DJ’s, presentatoren en eigen evenementen. Bij ons kun je eenvoudig artiesten boeken uit de regio. Wil je dat wij alles voor je verzorgen? Kies dan voor onze Drive In Show. Geen bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest is voor ons te groot. Onze missie is om onderscheidende en kwalitatieve artiesten uit de Hofstad aan te bieden, waaronder nieuw en onontdekt talent. We bieden ook de mogelijkheid om jouw bijzondere momenten vast te leggen door een foto- of videograaf in te huren. Bijna al onze artiesten zijn geboren in Den Haag. Al onze artiesten weten hoe ze een gezellig feestje moeten neerzetten. Hofstad Boekingen is jouw boekingsbureau van de Hofstad.

Op veel locaties is geen apparatuur waarop je als DJ je muziek kan afspelen. In zo’n geval kun je ervoor kiezen om je eigen apparatuur mee te nemen. Zo maak je van elke locatie een feestlocatie. Dit wordt een Drive In Show genoemd. Heb je binnenkort iets te vieren en wil je artiesten boeken? Ga dan voor onze Drive In Show met een avondvullend programma. Wij regelen het geluid, licht, apparatuur en natuurlijk de artiest voor je. Met een geluidstechnicus zorgen we dat licht en geluid perfect zijn voor het aantal gasten. Kortom, we verzorgen jouw evenement van A tot Z.

Driveinshow
Samantha bij jou show

We hebben een breed aanbod aan artiesten in diverse genres, dus er is voor jou altijd iets passends. Bij ons ben je verzekerd van een uitgebreid muziekrepertoire. Je kunt zelf je line-up samenstellen, ook met entertainers of presentatoren. Alle artiesten hebben jaren ervaring in muziek, presenteren en draaien. Door ons ruime aanbod vind je gemakkelijk de juiste artiest voor jouw event. Ze maken van jouw evenement een groot feest! Veel van onze artiesten hebben jaren podiumervaring. Onze zangers en zangeressen zingen Nederlands-, Engels- en zelfs Spaanstalige hits.

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.