Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Janah louard live
24 januari 2023 | Hofstad Boekingen

Janah Louard & The Gypsies Nieuwjaars Concert

Houd je van Spaanse muziek, eten en drinken? Dan had je Janah Louard & The Gypsies zeker niet willen missen! Bezoekers genoten van flamenco, rhumba en gypsy fiesta. Janah Louard & the Gypsies organiseerde een evenement waarbij de Spaanse flair centraal stond. Op 10 januari vond dit échte Spaanse evenement in de Vioolkist in Hilversum plaats. Er was Spaanse muziek, heerlijk eten en drinken, en een authentieke Spaanse sfeer.

Dankzij Hofstad Boekingen werd het concert van Janah Louard and The Gypsies in de intieme setting van de Vioolkist in Hilversum een magische en onvergetelijke avond, doordrenkt met de betoverende klanken van flamenco, rhumba en gypsy fiesta. Het was een avond waar de muziek de lucht vulde en een authentieke sfeer creëerde die het publiek meesleepte in een betoverende ervaring. De opwinding en verwachting voor dit evenement waren zo groot dat de tickets binnen de kortste keren volledig waren uitverkocht, wat opnieuw de naadloze samenwerking en het succesvolle samenspel benadrukte tussen het uitzonderlijke talent van Janah and The Gypsies en de professionele organisatie van boekingsbureau Hofstad Boekingen. Het was een geweldige avond die nog lang in het geheugen van iedereen zal blijven hangen.

Janah louard and the gypsies
Janah and the gypsies live

Onze artiesten, voornamelijk Nederlandstalige zangers en zangeressen, hebben een uitgebreid repertoire te bieden. Daarnaast beschikken we over DJ’s die zich specialiseren in diverse muziekgenres, variërend van Hollands tot House. Op onze artiestenpagina kun je een handig overzicht vinden van hun specialiteiten, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een Nederlandstalige artiest of een DJ met een Engelstalig repertoire, Hofstad Boekingen staat klaar om jouw evenement compleet te maken. We bieden een avondvullend programma met topartiesten uit de Hofstad. Voor eventuele vragen of boekingen kun je moeiteloos contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar om je verder te helpen!

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.