Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
raybenjamin blog thumbnail
11 januari 2024 | Hofstad Boekingen

Ray Benjamin presenteert met trots: “Moet Ik Geloven”

Het moment is eindelijk aangebroken! Na een jaar hard werken, is Ray Benjamin enthousiast om zijn nieuwste single “Moet Ik Geloven” te delen. Dit nummer is niet zomaar een toevoeging aan zijn repertoire; het is een persoonlijke mijlpaal, een lied dat een speciale plek in zijn hart heeft veroverd.

Ray Benjamin breekt muzikale grenzen met nieuwe single

“Moet Ik Geloven” is een nummer dat Ray’s muzikale grenzen verlegt. Het is anders dan alles wat hij eerder heeft gedaan, een stap buiten zijn comfortzone die heeft geleid tot een verrassend en vernieuwend geluid. Ray beschrijft het zelf als “misschien wel het meest bijzondere liedje dat ik heb gemaakt” en een bewijs van het bereiken van een nieuw niveau in zijn muzikale carrière.

De single is het resultaat van een fijne samenwerking met zijn goede vrienden en hitmachines Billy Dans en Hansen Tomans, die samen met Ray de magie van het nummer hebben gecreëerd. De passie en het harde werk dat in “Moet Ik Geloven” is gestoken, laat  Ray zijn toewijding zien om zijn fans altijd iets unieks en oprecht te bieden.

De muziekvideo, geproduceerd door Bluemotion Media, is een visueel spektakel dat de essentie van het nummer perfect vastlegt. Met een overvloed aan tijd en energie die in de productie is gestoken, belooft de clip een onvergetelijke ervaring te zijn die de kijker meeneemt op een emotionele reis.

raybenjamin blog 1
raybenjamin blog 2

Luister nu de nieuwe single

Ray Benjamin heeft alles uit de kast gehaald voor “Moet Ik Geloven”, en nu is het aan de fans om het nummer te omarmen en tot leven te brengen. Het is een liedje dat niet alleen bedoeld is om te beluisteren, maar om te ervaren, te voelen en te delen.

Luister nu naar “Moet Ik Geloven” en laat je meeslepen door de krachtige emoties van Ray Benjamin. 

Bij Hofstad Boekingen bieden we veel verschillende getalenteerde artiesten, perfect voor elke gelegenheid. We zijn meer dan een boekingsbureau, zijn we jouw partner in het creëren van onvergetelijke momenten, van kleine bijeenkomsten tot uitbundige festivals. Kies voor ons en maak van jouw evenement een gegarandeerd succes!

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.