Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kingsworld Den Haag

Ontdek waarom onze line-up voor het Huis van Oranje op Kingsworld zo'n groot succes was en boek vandaag nog jouw volgende onvergetelijke act.
Hofstad Boekingen, dé specialist voor de perfecte line-up
Hofstad Boekingen, dé specialist voor de perfecte line-up

Zoek je naar de top van de Nederlandse muziek voor jouw evenement? Dan ben je bij Hofstad Boekingen aan het juiste adres. Al 3 jaar verzorgen wij de onvergetelijke line-up van het Huis van Oranje tijdens Kingsworld.

Bij Hofstad Boekingen gaan we verder dan alleen het boeken van toptalent; als jouw full-service boekingsbureau zijn we ook meesters in eventmanagement en eventmarketing. Onze expertise in de Nederlandse muziekindustrie stelt ons in staat om een unieke mix van gevestigde namen en opkomende sterren samen te brengen, waarmee we jouw evenement onvergetelijk maken. Als je je nog afvraagt waarom je voor ons zou kiezen: we zijn met trots de drijvende kracht geweest achter de succesvolle line-up van het Huis van Oranje. Met artiesten als Samantha Steenwijk, Wolter Kroes en Mart Hoogkamer hebben we een onuitwisbare indruk gemaakt en bewezen dat we weten wat het publiek wil.

Onvergetelijke momenten

showcase kingsworld

Ervaring en expertise
van Hofstad Boekingen

Bij Hofstad Boekingen zijn we trots op onze rijke ervaring en uitgebreide kennis in de entertainmentindustrie. Ervaar de deskundigheid en vakmanschap die wij jou kunnen bieden!

60

Events georganiseerd

350+

Artiesten geboekt

10

Exclusieve artiesten

10+

Jaren ervaring

Muzikaal spektakel bij Kingsworld Den Haag

Bij Kingsworld Den Haag wacht bezoekers een bijzondere ervaring op de Mainstage. Hier staat de crème de la crème van de Nederlandse muziek. Bizzey, een icoon van de hiphopscene, zal iedereen verrassen met zijn hits. Andere artiesten zoals Mula B, producer $hirak, D-Rashid, La Fuente, Nobu, Priceless en Dave Roelvink maken de line-up compleet.

Voor een duik in de authentieke Nederlandse muziekcultuur, presenteert Kingsworld Den Haag het Huis van Oranje podium. Hier wordt een ode gebracht aan de bloeiende zangcultuur van Den Haag. Mart Hoogkamer, met zijn hit “Ik ga zwemmen”, is een van de vele hoogtepunten. Ook treden Emma Heesters, Django Wagner met zijn bekende “Kali”, en de Haagse volkszangers Rein Mercha en Janah Louard op. Andere Haagse talenten zoals Mike Peterson en John West verrijken de ervaring.

Laat Hofstad Boekingen jouw evenement transformeren met de beste muzikale acts uit Nederland

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Freddy en Danny van den Bergh

    *Verplichte velden

    Mogen we je bellen of mailen?