Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vroeger Was Je Anders XXL

Zaterdag 13 april was de 4e succesvolle editie van Vroeger Was Je Anders XXL. Met een geweldig decor en een schitterende line-up was het een gouden avond vol onvergetelijke momenten.
Hofstad Boekingen verzekert je van een geslaagd evenement
Hofstad Boekingen verzekert je van een geslaagd evenement

De volledig uitverkochte editie van “Vroeger Was Je Anders XXL” was wederom weer een daverend succes. Dit evenement is mogelijk gemaakt door Hofstad Boekingen waarbij zij hun expertise in eventmarketing en eventmanagement samen bundelen met de creatieve inzichten van Raymond van Lier van Cycle and the City.

Op zaterdag 13 april 2024 werd de Hudson omgetoverd tot een exclusieve XXL Hollandse kroeg, waar de bezoekers werden ondergedompeld in een betoverende Hollandse sfeer. Het feest begon al bij de entree, waar een Hollandse draaiorgel de gasten feestelijk begroette. Bij het betreden van de zaal werden ze verwelkomd door een adembenemend decor, waarbij de gouden fietsen door de lucht zweefden en kroonluchters de zaal verlichtte. Wat de toon zette voor een avond vol plezier en vermaak.

Onvergetelijke momenten

Vwja onvergetelijke momenten samen plezier
Vwja onvergetelijke momenten dj
Vwja onvergetelijke events
Vwja super onvergetelijke momenten
Vwja onvergetelijke momenten live
vroeger was je anders onvergetelijke event

Ervaring en expertise
van Hofstad Boekingen

Bij Hofstad Boekingen zijn we trots op onze rijke ervaring en uitgebreide kennis in de entertainmentindustrie. Ervaar de deskundigheid en vakmanschap die wij jou kunnen bieden!

60

Events georganiseerd

350+

Artiesten geboekt

10

Exclusieve artiesten

10+

Jaren ervaring

Gouden momenten

Gouden momenten bij Vroeger Was Je Anders XXL

Met een schitterende line-up, zorgvuldig samengesteld door Hofstad Boekingen, werd het een avond met een gouden randje. Van de energieke beats van DJ Galaga, Djemaica, DJ Wesley en DJ Henkie tot de onweerstaanbare Hollandse feesthits van Feestzanger Irvine en de kenmerkende Haagse klanken van John Medley, was er voor ieder wat wils. Maar dat was nog niet alles: de spectaculaire bandshow van Janah Louard en The Captain Midnight Band zorgde voor een onvergetelijke avond. Als kers op de taart wisten ook Mark Verkade, Elias van Hees en François Pieters het dak eraf te blazen.

De silent disco was ook een groot succes, waarbij de gasten konden genieten van hun favoriete muziek via koptelefoons. Met een diverse line-up van getalenteerde DJ’s zoals DJ Rocco Storm, DJ Wambois, Djemaica, DJ Henkie, DJ Marvinski en DJ Sussanah, was er voor ieder wat wils. Het was een unieke ervaring om te zien hoe mensen dansend en zingend door de zaal bewogen, de silent disco voegde een extra dimensie toe aan het feest en zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Dankzij de krachtige samenwerking tussen Hofstad Boekingen en Cycle And The City werd “Vroeger Was Je Anders XXL” een avond vol plezier, muziek, lachende gezichten en onvergetelijke momenten. Het succes van Vroeger Was Je Anders XXL liet wederom zien dat de expertise van Hofstad Boekingen een gouden formule is.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Freddy en Danny van den Bergh

    *Verplichte velden

    Mogen we je bellen of mailen?