Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Elias van Hees boeken, de Nederlandstalige zanger voor jouw evenement

Van André Hazes tot Django Wagner: wanneer het aankomt op Nederlandstalige feestmuziek, hoef je niet verder te zoeken dan Elias van Hees. Elias heeft de wereld van de politiek achter zich gelaten en gekozen voor waar zijn ware geluk ligt: muziek!

Boek Elias van Hees ook i.c.m DJ of Live Band

Vragen? Contact Danny!

Elias van Hees boeken

Stap in de betoverende wereld van Elias van Hees, een artiest die zijn levenspad heeft omgetoverd van politieke gangen naar muzikale podia. Met een unieke reis die begon op het Binnenhof en in de gemeenteraad van Den Haag, ontdekte Elias zijn ware passie en volgde hij een onweerstaanbare roeping: muziek!

Elias van Hees inhuren voor evenementen

Elias van Hees, de naam achter hits zoals “Het Meisje van de Bakker,” heeft een onmiskenbaar vermogen om bruggen te slaan tussen muziek en publiek. Wat Elias echt onderscheidt, is zijn authentieke en sympathieke karakter. Hij heeft het vermogen om zich aan te passen aan zijn publiek en kan daardoor iedereen een topavond bezorgen. Zijn benadering van de Nederlandstalige feestmuziek is fris en authentiek, wat hem tot een uitstekende keuze maakt voor elk evenement.

Genre muziek: Nederlandstalig

Elias van Hees prijs en boeken
Elias van Hees prijs en boeken

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor Elias van Hees. Of bel ons direct, ook ’s avonds en in het weekend, voor de scherpste prijs!

Prijs (vanaf)€595,00
Tijdsduur30 minuten
TechniekA- of M-set

Zanger Elias van Hees inhuren

Sinds 2018 heeft Elias de harten van velen veroverd als de charismatische “zingende politicus”. Zijn muzikale talent is een krachtig instrument geworden waarmee hij podia verandert in magische rijken en emoties opwekt die diep in de ziel resoneren.

Nederlandse artiest boeken

Elias van Hees is niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook een ervaren radio-dj. Hij presenteert elke vrijdagmiddag het programma Vrijmibo op de Haagse stadsradio Den Haag FM. Deze extra dimensie van zijn carrière geeft hem een unieke flair en een breder begrip van entertainment, wat zeker een meerwaarde is voor jouw evenement. Neem direct contact op 088 070 2070

Elias van hees artiest

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Elias van Hees Video & Muziek

Elias met vrienden

Wij regelen jouw event

1. Kies jouw entertainment

Verken onze diverse artiesten en vind het perfecte entertainment voor jouw evenement! Zangers, zangeressen, bands of DJ’s, wij maken elk feest uniek en onvergetelijk met Hofstad Boekingen!

2. Ontvang je voorstel

Heb je een keuze gemaakt? Wij sturen je een offerte! We houden rekening met jouw wensen en budget om een perfecte match te garanderen. Heb je vragen of speciale verzoeken, wij helpen je!

3. Klaar, alles geregeld!

Na de afstemming van details, zit jouw werk erop; wij regelen de rest! Van techniek tot artiestencontact, wij managen alles. Zo kun jij genieten. Bereid je voor op een avond vol dans, plezier en mooie herinneringen!

Elias van Hees boeken
Elias van Hees boeken

Elias van Hees heeft het vermogen om zich aan te passen aan zijn publiek en kan daardoor iedereen een top avond bezorgen. Zijn benadering van de Nederlandstalige feestmuziek is fris en authentiek, wat hem tot een uitstekende keuze maakt voor elk evenement. Bekijk nu zijn laatste hit!

Extra opties

Bij het boeken van Elias van Hees bieden we bij Hofstad Boekingen diverse extra opties aan om je evenement nog specialer te maken. Hieronder vind je een overzicht van deze mogelijkheden.

BOEK IN COMBINATIE MET JANAH AND THE GYPSIES

Boek Janah and the Gypsies voor een unieke muzikale ervaring op je evenement. Met hun mix van flamenco, rhumba en gypsy fiesta zorgen ze voor een authentieke Spaanse sfeer. Combineer hun act met andere entertainment voor een onvergetelijke avond.

BOEK IN COMBINATIE MET EEN BEKENDE DJ

Combineer live muziek met de beats van een bekende DJ voor een dynamisch evenement. Deze mix biedt een balans tussen emotionele live optredens en elektronische klanken. Het resultaat is een onvergetelijke muzikale ervaring voor je gasten voor je bijvoorbeeld je bedrijfsfeest.

BOEK IN COMBINATIE MET DJ EN ZANGER

Verrijk je evenement door zowel een DJ als een live zanger te boeken. De DJ brengt ritmische beats terwijl de artiest een persoonlijke touch toevoegt met live performance. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale mix die elk publiek zal boeien.

BOEK IN COMBINATIE MET LICHT, GELUID, FOTO EN VIDEO

De gouden formule combineert licht, geluid, foto en video voor een totaalbeleving. De juiste belichting en geluid versterken de sfeer, terwijl foto en video elk moment vastleggen. Zo creëer je een onvergetelijke ervaring die gasten keer op keer kunnen herbeleven.

Elias van Hees wordt vaak geboekt i.c.m. andere artiesten

Elias van Hees is een graag geziene artiest, die geregeld samen optreedt en het podium deelt met andere bekende Nederlandstalige zangers. Bij Hofstad Boekingen bieden we een breed scala aan artiesten aan, waaronder:

Entertainment

€4.995,00

Samantha Steenwijk

Samantha raakt de juiste snaar bij haar publiek met haar vrolijke en emotionele nummers.

Entertainment

€5.950,00

John West

John West is echt dé feestzanger van Nederland, hij pakt het podium in met zijn hits die iedereen laten meezingen.

Entertainment

€1.995,00

Mike Peterson

Maak kennis met Mike Peterson. Hij is een allround artiest die zich comfortabel voelt in verschillende muzikale stijlen.

Zanger

€1.495,00

Janah Louard

Janah Louard een ware entertainer met een krachtige stem. Hij zingt in het Nederlands, Engels en Spaans.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijk evenement!

Hofstad Boekingen staat klaar om van jouw evenement een daverend succes te maken! Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Elias van Hees

  *Verplichte velden

  Mogen we je bellen of mailen?

  Boek de artiesten en wij regelen je evenement

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw evenement van A tot Z te organiseren, zoek dan niet verder. Hofstad Boekingen heeft de gouden formule voor het organiseren van onvergetelijke evenementen.

  We zijn trots dat we al drie jaar de line-up van Kingsworld Den Haag mogen verzorgen. Dit evenement is een bewijs van onze expertise en passie voor het vak. Van de planning en logistiek tot de technische ondersteuning en het beheer op de dag zelf, Hofstad Boekingen zorgt ervoor dat elk aspect van het evenement soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

  Wij verzorgen de artiesten, maar ook de horeca

  Hofstad Boekingen is niet zomaar een evenementenorganisator; we zijn dé partner die elk facet van jouw evenement kan beheren, van het podium tot het proosten met een glas.

  Een uitstekend voorbeeld van onze veelzijdigheid en expertise is de organisatie van de wielerronde in Kwintsheul. Dit evenement vereiste niet alleen het regelen van topartiesten voor entertainment, maar ook een vlekkeloze coördinatie van horecafaciliteiten, zoals Henk Patat om de vele bezoekers te bedienen.