Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blogpost elias nieuwe single
1 december 2023 | Hofstad Boekingen

Nieuwe kerstsingle “Kerst In De Kroeg” van Bennie Beenham met Elias van Hees.

Het is bijna zover! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de kerstsingle “Kerst In De Kroeg” van de Haagse feestact Bennie Beenham, met Wesley Broens en Elias van Hees, vrijdag 1 december officieel uitkomt. Deze single brengt een unieke kerstsfeer met een vrolijke knipoog naar de feestdagen.

“Kerst In De Kroeg” is niet zomaar een kerstliedje; het is een nummer dat het bekende gevoel van de feestdagen op een andere manier benadert. “We kennen allemaal wel dat gevoel dat je met kerst aan het ‘verplichte’ kerstdiner zit, maar dat je eigenlijk het liefst met je vrienden in de kroeg zou staan,” vertellen de mannen. Dit nummer is speciaal gemaakt voor een gezellige, ongedwongen kerstsfeer in de kroeg.

Met de release van deze single hopen Bennie Beenham, Wesley Broens en Elias van Hees een nieuwe kersttraditie te inspireren, waarbij de focus ligt op het genieten van het gezelschap van vrienden in een relaxte omgeving, weg van de gebruikelijke kerstdrukte. “Kerst In De Kroeg” is daarmee meer dan alleen een kerstlied; het is een frisse blik op hoe we de feestdagen kunnen vieren, vol humor en gezelligheid.

Luister nu Kerst In De Kroeg!

Ontdek bij Hofstad Boekingen een diverse selectie van getalenteerde zangers en zangeressen, perfect voor iedere soort viering of bijeenkomst. Wij zijn meer dan een boekingsbureau; als experts in eventmanagement en eventmarketing, bieden we een complete service die verder gaat dan het boeken van artiesten. Van kleine bijeenkomsten tot uitbundige festivals, ons team zorgt dat elk detail verzorgd is, waardoor jij je kunt onderdompelen in de ervaring en optimaal kunt genieten van jouw speciale dag. Kies voor Hofstad Boekingen en maak van jouw evenement een gegarandeerd succes!

Kerst in de kroeg

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.