Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Live in concert quido de graaf
24 april 2024 | Hofstad Boekingen

Quido van de Graaf live in concert

Het is weer tijd om je agenda te markeren, want Quido van de Graaf staat op het punt om opnieuw geschiedenis te schrijven! Na het succes van zijn vorige concert in Escape Amsterdam kondigt de getalenteerde zanger met trots zijn terugkeer aan naar het podium van Escape op zondag 6 oktober 2024. Quido van de Graaf heeft een indrukwekkende muzikale reis doorgemaakt, die een serieuze wending nam na zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’, waar hij de halve finale haalde. Zijn passie voor muziek en zijn vermogen om mensen te raken met zijn stem, hebben hem geliefd gemaakt in de Nederlandse muziekscene.

Een onvergetelijk concert

Het vorige concert van Quido van de Graaf op 8 oktober 2023 in de Escape was een onvergetelijke ervaring. De zaal was volledig uitverkocht en het publiek ging compleet uit zijn dak. De hoogtepunten van dit concert zullen ongetwijfeld de duetten zijn die Quido zong met Robert Leroy, Tino Martin en Kimberly Fransens. Waarbij hij samen met Kimberly Fransens onder andere hun single “Dit Is Waar Ik Moet Zijn” ten gehore bracht. Die onvergetelijke avond smaakte voor Quido naar meer en daarom staat een nieuwe show in Escape Amsterdam voor 2024 nu weer op het programma.

Quido van de Graaf schittert op het podium van Escape Amsterdam in 2024

Quido van de Graaf is enthousiast om opnieuw het podium te betreden en belooft een avond vol spektakel en muzikale hoogtepunten. Samen met zijn band zal hij niet alleen zijn eigen hits ten gehore brengen, maar ook bekende covers die iedereen mee kan zingen. Mis deze kans niet om Quido van de Graaf live in concert te zien schitteren op het podium van Escape Amsterdam en maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

Quido de graaf concert met band
Quido de graaf live

Wat kan je bij Hofstad Boekingen verwachten?

Jarenlange ervaring en kwaliteit

Artiesten uit de Hofstad

Licht en geluid mogelijk

Professionele foto-/videografie

Branding en promotie

Eenvoudig boekingsproces

Volledig op maat

Verschillende partners

Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.